MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Snöat in på tatueringar igen

Av Vivi - 10 augusti 2009 11:34

.... Nu tror jag att jag har hittat VEM som ska få göra min nästa tatuering, jag hittade en tatueringsstudio i Gbg där en kille som heter Emil jobbar, se här!

Gillar verkligen hans stil och tatueringar, grymt snygga!

Om jag dessutom funderar på en catwomen-Nemi (sno inte min idé nu va ? ;) ) så hade han nog varit perfekt ! ;)

Har iof inte bestämt mig helt ännu .... hade velat ha ngt mer .... jag vill få in Nemi men också ngt om att älska sig själv ..en symbol eller den frasen skrivet på ett snyggt språk inbyggd i tatueringen på ngt sätt....

Hmmmmm

*filurar*

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

10 augusti 2009 12:29

Vad rolig hemsida dom hade..

Jag vet inte än vart jag ska tatuera mig men det blir nog blommor för min del.. jag lovar, jag ska inte sno din idé hihi

Hoppas dina vänner är snäll mot dig på din möhippa! Förresten, gud så kul det ska bli att läsa om den sen haha

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

10 augusti 2009 16:39

Jag VILL ju läsa ikapp dina inlägg! Tycker de är så bra! Här kan inte missas något! =)

Du borde ringa till tatueraren eller helst gå dit. Ta med lite bilder berätta hur du tänkt. De brukar ha massa bra idéer och vet framförallt vad som funkar och blir snyggt som tatuering.

http://drak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin

10 augusti 2009 20:45

snälla?? på möhippan?? muahahaha..hur var det vivi.. var det du eller diana som skulle få chipendale-dansare? ;).

vi får se till att ses snart.. denna veckan är fullspäckad med jobb (så härligt att kunna skriva det!), och jag ska också på bröllop till helgen.. som gäst ;)..men sen så. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se