MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Bröllop i helgen men inte mitt

Av Vivi - 10 augusti 2009 09:40

Jag ska på bröllop i helgen, men det är inte jag som står brud och jag är inte ens gäst!

Min mamma har tagit på sig att ordna maten på en bekants dotters bröllop.

Min syster och jag ska hjälpa till och servera och även hjälpa mamma så mycket vi kan med matlagning, diskning och allt annat. Det blir ett litet bröllop (om man nu anser 60 pers som litet :P ) och en ganska enkel meny, det som jag är väldigt glad för är att jag är ansvarig för efterrätten!

De vill ha min kladdkaka till efterrätt :D , lite nervös är jag för SÅ god vet jag inte om den är och det är ett stort ansvar.


Jag ska iaf göra mitt bästa för att få kladdkakan eller snarare kladdkakorna så perfekta jag bara kan!! Jag får börja göra dem redan i vecka så frysen där hemma kommer vara full av kladdkakor ;) 
ANNONS
 
wiper

wiper

10 augusti 2009 10:17

Tack för att du tittade in på min blogg. Vilken häftig bakgrund du har och även en bra blogg.

Ha det bra

http://wiper.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

10 augusti 2009 16:47

Något som funkar väldigt bra med muffins är att blanda all torra ingredienser för sig. Och alla blöta för sig. Sen vänder man liksom ihop det hela med t.ex en träslev. Bara precis så det blandar sig. Ska man ha t.ex hackade chokladbitar i tar man i det sist.
Då blir de väldigt fluffiga och fina =) Vet dock inte om det funkar på kladdkaka. Du får provbaka en och testa =)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se