MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Zzz ... zzzz z z z z...

Av Vivi - 10 augusti 2009 08:31

Jag ÄR så TRÖTT! Det har ni aldrig läst förrut i min blogg va ?  :)

I natt har det faktiskt varit Athena som fört en massa liv, vi var ute en sväng på dagen och sedan var hon och krafsade på fönstret nästan hela natten!

Jag vill så gärna ha dem ute så det får springa runt, upptäcka och jaga småkryp (i sele förstås :)  ). Tyvärr kommer inte det fungera om Athena blir så här varje gång , vi har fått max 3-4 timmars sömn i natt. Jag har itne ett så ansträngade jobb, men pojken kommer inte orka :(

Hoppas det bara var tillfälligt ! 

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

10 augusti 2009 16:52

Är man bara konsekvent och inte ger henne någon uppmärksamhet alls kommer hon tröttna när hon märker att det inte lönar sig.

Våra småfisar fick inte vara i sovrummet från början. Det var ett himla kraffsande på dörren första veckorna. Både på kvällen när vi stängde och la oss, och på morgonen innan vi gick upp. Men de tröttnade när de märkte att vi inte brydde oss.
Nu för tiden är sovrumsdörren öppen, men jag tror det där lärde dem att man inte stör husse och matte i sin skönhetssömn. De är jätteduktiga och kommer inte förrän väckarklockan ringer på morgonen och leker snällt utanför sovrummet på kvällen. Ibland försöker de dra in någon leksaksmus under sängen, men det räcker att ta ifrån dem den så hittar de på något annat i vardagsrummet istället.

Men en katt som verkligen vill något kan vara nog så ihärdig. Under lång tid ^^

http://drak.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

11 augusti 2009 12:27

Våra busfrön har rastgård, som dom har tillgång till 24/7. De kommer och går precis som de behagar genom kattlucka. Praktiskt. Nu när ni bor i hus kanske det vore en bra idé att bygga en till dem.

Hälsningar från Julia å gänget.

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se