MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juli 2009

Av Vivi - 21 juli 2009 10:11

Jag hade velat lägga ut fler foton, men dumma bloggagratis verkar inte hålla vad de lovar och vad man har betalt för *mummel & murvel*

Det tar ca 5 min. för mig att ladda upp dessa bilder och vissa går inte alls trots rätt format och att de är under 5 MB *suck*


Här kommer några fler foton från New York och Central Park, blomman längst ned fångade jag när jag lekte med vår nya kameras Zoom-funktion *nöjd*

Fontänen känner ni väl igen , den har varit med i en massa serier och filmer, den är bland annat med i Förtrollad.

Av Vivi - 20 juli 2009 16:05

Ha ha ...lite pengar fattigare, men snart en DVD rikare, jag tog Margitas tips och köpte Yoga for absolute beginners! (Det var den va? )

Sedan råkade en eller två extra DVD hamna i min kundkorg ..ingen aaaaaning om hur :P   det var ju så billigt, attans, dumma REA på CDON!

Sedan köpte jag Depeche senaste album, klart jag var tvungen att ha det efter den underbara konsert de hade, *salig*


Idag ska jag även åka och handla, sallad blir det nu, massa sallad :)

Jag ska komma i bröllopsform!!

Nu kommer den hårda sanningen .... vägde mig häromdagen och ....

Jag ahr nått min toppvikt, har aldrig vägt så här mycket ... 76KG !!

Nu har ni det i print!!!

Nu går inte jag runt och har ångest för detta, klart jag är lite missnöjd, men SÅ farligt tycker jag inte det är. Däremot får jag INTE gå upp mera och jag ska bannemig ned under 70 KG annars blir det inget Bröllop så det så!!!!


Så ett styck hopprep, en YOGA DVD, promenader och sund mathållning (minskning på kolhydraterna för jag äter nog lika mycket som en heltids-idrottare) så ska jag nog komma ned ngn stanns mellan 7-11 Kg

Jag vägde 62 kg när jag träffade pojken, men hela vägen dit vill jag inte, lite former får jag gärna ha kvar ;)


Så ....kämpa frisk ska jag göra ....om inte .... det är ingen av er som HAR en bröllopsform ?? En som ligger och skräpar ngn stanns som jag kan krypa ned i och låta mig formas ?? :P 


Av Vivi - 20 juli 2009 15:28

Mitt ex Linnéa ( he he klura på den ni) har gratulerat mig & pojken i sin blogg, hon e så söt! Hon har valt ett kort från Halloweenfesten vi hade samma år som jag och pojken träffades. Det var på den festen vi sa att vi älskade varandra första gången :)

Läs hennes inlägg och blogg här (den rekommenderas)

Ha ha ....vi blev ju tillochmed vigda, kommer du ihåg Linnea, killen som var utklädd till präst och hade döskalleringar med sig hi hi :)


Jag sa jag älskar dig först så det var ju inte mer än rättvist att pojken fick fria ;)


Mitt ex ;) och min nuvarande

Av Vivi - 20 juli 2009 13:49

Ha ha ...mitt första inlägg i kategorin bröllop :P


Jo...vi kollar ju på förlovningringar eftersom det inte är fixat ännu :) vi har hittat ett par vi gillar på Smycka i deras  egna Classic-kollektion


Titta här:   http://www.smycka.se/items_info.php?oID=13


Det är ju bara det att det är så dyrt med ringar, vi vill gärna ha något lite roligare och personligare liknande dessa ringarna, men allt annat än enfärgade släta ringar är svindyrt!

Har funderar på vad det hade kostat att göra egna hos en guldsmed då jag gärna hade haft roséguld i min , någon som vet? Mellan tumme & pekfinger :)

 Behöver få dem att gå ihop med min mammas förlovningring också eftersom jag bestämt att använda den som vigselring :)

Jag har tänk mycket på det och det är inte bara av ekonomiska skäl jag väljer att använda den, det är fint att låta den gå i arv och dessutom tycker jag verkligen om den, den påminner mycket om denna:

 http://www.smycka.se/items_info.php?oID=14


Det kostar att gifta sig .....


Av Vivi - 20 juli 2009 12:38

Jag är tillbaka och med andra ord kommer Rose tillbaka till bloggen och framför allt katten Peekaboo :)


( Klicka på bilden för att se hela )

Rose Is Rose
Av Vivi - 20 juli 2009 09:53

Nu är man som sagt tillbaka i verkligenheten (på jobbet) och i cyberrymden.

Det är väääldigt dött här på kontoret då nästan varenda kotte har semester, har fått reda på att det kommer bli nedskärningar här så nu får man nog se sig om efter ett nytt jobb igen :/

(får ju se Manpower KANSKE har ngt, men lite surt med tanke på bröllops sparandet)


Internet var ju en rolig historia, när vi väl hade fått Telias saker så fungerade det inet att installera det. Efter lite funderande och sökande bland sladdar och uttag så såg det ut som en viktig sladd var avklippt. Denna blidde avklippt av securitas när de var och hämtade sitt larm, jag kan nu tycka att den fina lilla räkning från Telia (de skicka ut en elektriker som ordnade kopplingen/sladden) vi får borde gå till securitas! Inte kan man väl bara klippa av sladdar på det sättet!!!


Semestern har iaf varit underbar med bra väder (första & största delen iaf) och mycket roligheter! Ska försöka hinna ifatt med läsningen av era bloggar nu :)


Tack för att ni fortsatt läsa och att ni hängt kvar vid mig och för alla era kommentarer och nu Gratulationer :)


Massa kramar till alla goa bloggisar!!


Av Vivi - 18 juli 2009 09:42

Den 10:de kom vi hem från N.Y och lite sliten var man efter en väldigt jobbig flygresa på lite mer än 8 timmar. Jag hade RLS (med andra ord spring i benen) nästan hela resan och fick gå upp flera gånger och strecha. Dessutom hade både jag och pojken riktigt ont i magen :(

 Hursom ...

På vägen hem ville vi ju inte missa tillfället när vi ändå var i stockholm området, så vi åkte förbi och hälsade på Amadues eller Edward som han heter nu. För er som inte vet är ju Edward Angeliques bror, en mycket mycket stilig katt måste jag säga. Han verkar stortrivas, familjen är jättegullig och han blir väldigt bortskämd (på alla bra sätt), han är otroligt vacker och i väldigt bra kondition, ush vad gärna man ville sno med honom hem!!

Det är konstigt det där med katter och kullar, eftersom jag födde upp dem på flaska första veckan och sedan stödmatade dem så känns de lite som mina små bäbisar. Hade vi bara haft ekonomi och utrymme till det hade vi så gärna behållt honom.


Det känns iaf skönt att veta att han har det riktigt bra där han är och är hos så otroligt trevliga människor !


Tänk så fort de växer.....

Av Vivi - 12 juli 2009 22:18

Vad denna bild handlar om .....


Jag kanske skulle nämna att den 7/7 ca 23.00 New York-tid så frågade min pojke, min älskade sambo om jag ville gifta mig med honom...



JAG ÄR FÖRLOVAD!!!!!!!


Tjoho!!

Det var så fint!!!

Efter operan & middagen så promenerade vi hem och vi stannade mitt på times Square för att ta lite foton och pussas lite :)

Han började prata om vårt liv tillsammans och att vi köpt hus...men det var ju ngt som saknades :) ett bröllop! 


Jag är världens lyckaste, jag har lite svårt att greppa det hela...

Han hade ingen ring för han ville att vi skulle välja ngt tillsammans, han hade kollat lite men tyckte det var svårt att välja.


Så ... Ngn gång under 2010 kommer jag att stå brud och gifta mig med världens underbaraste pojke!!!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards