MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juli 2009

Av Vivi - 22 juli 2009 09:16



Ni måste läsa Sussis inlägg, gå in på hennes blogg här och läsa listan hon har lagt upp. Jag skrattade så jag höll på att dö !!! Allt jag kan säga till er är att nu dröjer det ytterligare några år innan jag börjar tänka på barn *fniss*




Av Vivi - 22 juli 2009 09:11

Oj vad segt allt är idag, vi är fyra personer på kontoret idag och i morgon tar min favoritkollega semester så då är det bara jag och grabbarna här....

Det är så tomt och tyst, telefonen ringer i princip inte alls...trååååkigt!

Jag har en pocketbok i väskan och era bloggar att följa så jag har underhållning för ett tag iaf.


Solen lös så vackert i morse, men nu verkar den ha tröttna... trist...

Pojken ska nog jobba över idag ...trist....


Är bara så så seeeeeeg dag idag  .....

Zzzzzzzzzzz.......


Av Vivi - 22 juli 2009 08:50

Tjenixen alla coooooola cats!


Vet att det var ett tag sedan jag skrev, men det var varit full rulle här hemma. Det är en del att vänja sig vid i vårt nya hem och alltid ngt nytt att undersöka. Matte & Husse var ju borta ett tag under sommaren, bland annat hälsade de på min snygga brorsa, de ville ta med honom hem igen för att han var så snygg. Pfffff jag är ju MYCKET snyggare !!! Tänker INTE dela med mig av uppmärksamheten så han kan gott stanna kvar i sitt nya hem.

Det hade iof varit lite småroligt med ngn att busa med, ngn lite piggare än mamma, hon är sååååå tråkig ibland.


Vi har fått vara ute på promenad i trädgården två dagar i rad nu, de har ju inte blivit så mycket som jag ville, men matte blidde lite skraj när jag nästan sprang iväg den där gången och så har de ju varit bortresta.

Selen jag ahr på mig nu är mycket bättre och mamma har en helt ny sele som är rosa med seglarstuk *fniss* , matte är en fjant som köper sånt!


Vi gjorde en upptäckt i morse också ....ni vet den där musen vi hittade, det VAR nog en present, vi såg en katt i morse !!!

Inte lika snygg som oss men ganska fin, vet inte om det är en kille eller tjej för matte släppte inte ut oss så vi kunde sniffa på han/henne, men fattar ni vad cooolt, det finns fler katter än oss här omkring !!!!


Nepp, dags att ta en tupplur i den förbjudna delen av lustgården ....(nya soffan he he)

Ha det bra, tassa lugnt!


Pst---lägger in en bild på mig och brorsan...visst ÄR jag snyggare!



Av Vivi - 21 juli 2009 16:05

Ett kort inlägg denna gång (för ovanlighetens skull)

Ville bara dela med mig av denna lista på vad som egentligen är nyttigt och vad som är "onyttigt" på ett salladsbord!


Gå in på aftonbladet här:

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article5120632.ab


Ät gott och måttligt är mitt bästa tips ;) 

Av Vivi - 21 juli 2009 15:41

Hur var det nu, vara nyttig och spara pengar....

Var ju inne på www.cdon.com och köpte tränings DVD , det var ju både bra och planerat, sedan att en del annat kastade sig ned i kundkorgen kan ju inte jag hjälpa *blinkar oskyldigt*


Nu råkade jag gå in på en annan favorit www.feelunique.com där jag köper mina hudvårdsprodukter som jag inte kan vara utan (det enda riktigt lyxiga jag unnar mig i vardagen).

Nu är jag en tusenlapp fattigare :o

Jag behövde iof nya cremer så egentligen var det oundvikligt, hade behövt gå in förr eller senare, det blev förr :)


Pojken köpte dessutom nya däck till bilen idag , det var också ett måste ( det är nog inte bra om man MÅSTE pumpa däcken varje dag :O  .... )


Hmmm går så där med sparande :( ...nyttig har jag iaf varit idag !! ;D


Av Vivi - 21 juli 2009 12:42

Lite inspiration från Aftonbladets artikel :

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5540166.ab

och även Zandras blogg gör att det är dags för ett minnesinlägg igen och denna gång från den första gången jag besökte Hultsfredsfestivalen,

året var 1997....


Jag kunde knappt tro att det var sant, jag skulle få åka på Hultsfredsfestivalen med Fia & Emilia, trodde aaaaalrig mamma skulle gå med på det, men jag var ju faktiskt 17 år, Fia var där första gången när hon var 16 ! Vi skulle bo med Fias kompisar, de var ett helt gäng, de kom nästan en vecka innan festivalen och slog upp ett helt läger på området. Det var nog delvis därför mamma gick med på det, vi var ändå ca 30 pers som kunde hålla koll på varandra och varandras saker!


Jag hade inte ngt bra självförtroende och inte koll på killar alls, klart jag blev smickrad när tältgrannen flörtade som fasen med mig, det slutade med att vi hånglade i deras stora armétält, han var ju söt, typ, han tyckte ju jag var söt och det var ju nästan viktigare!

Han ville göra mer än att hångla och nej, det vilel definitivt inte jag!! Ish! Jag hade ju inte kysst många alls , ännu mindre haft sex så jag sa att jag var trött och gick och la mig i vårt eget tält!

Nästa dag försökte jag undvika honom, det gick hur bra som helst för han verkade inte leta efter mig alls, han ville nog hellre strula med ngn som ville ha sex. Dessutom var han gammal, han var 24 år, hela 7 år äldre än mig, ish! :P  ( inflikad kommentar: ha ha 24 år ..gammalt ??? ha ha )


Hela festivalen var sååååå häftig, bara det att få se så många band! Jag blev kär i ett surfigt band som hette Barbwire och älskade syntbandet And Ones spelning. Jag kommer även ihåg hur facinerande det var att det var så många killar som stötte på en. Hur ytligt det än kan verka höjde det verkligen mitt självförtroende, för inte var det högt inte. 

Jag träffade en kille som var irån Halmstad, jag hade spanat på honom i skolkatalogen  ....han var ju såååå söt! En skejtarkille som vi kallade fisken för han hade ett fiskhalsband i katalogen. Vi strulade lite grann, men han verkade också vara ute efter sex *suck*


Festivalen gav mig så många underbara minnen, spelningarna, de wookade champinjonerna med vitlökssås, de små tältbutikerna med roliga kläder, ravetälten och människorna.

Ett av de minnen jag fick med mig hem var av Jon, den söta killen från dalarna, vi träffades sista kvällen. Vi höll kontakten under sommaren, han hälsade på mig och flyttade t.o.m till Halmstad för att plugga, men det blev inte mer än en sommarromans.


Det blev fler år på Hultsfred efter det och även om så mycket dåligt kommer fram om festivaler och vad som händer på dem, så kan jag bara säga att de gav mig otroligt mycket. Jag blev självständigare och självsäkrare av de festivalerna jag var på ! 






Av Vivi - 21 juli 2009 11:16

Ni får gå in här idag för att läsa dagens Nemi

Det är en klassiker och den är så himla bra *fniss*

Av Vivi - 21 juli 2009 10:44

Japps, jag brukar ha ganska bra disciplin....

 HA HA HA *ASG* ....det är inte sant jag har uuuusel disciplin, men ibland förvånar jag mig själv, tror det handlar om motivation.


Jag är en riktig liten godisgris, älskar allt sött!

Jag fick ett ryck för ett tag sedan (pga en massa problem jag hade med min kropp) och var utan godis (inte läsk visserligen) i en månad och jag klarade det !!!

Jag gjorde det igen innan vi åkte till New York och det gick lika bra.

Det blev en liiiiten förbättring med mitt tillstånd första gången och det var nog motivation för mig.


Jag tror det handlar om rätt motivation och att verkligen verkligen bestämma sig, sätt upp regler men inte för hårda regler.


Detta ska jag nu börja med:


Minska kolhydraterna, det vill säga framför allt mängden pasta (jag äter på tok för mycket, säkert lika mycket pasta som en proffisionell idrottare)

Mycket sallad!


Minska sockret, endast en sockerbit i teet och kaffet (har perioder då jag dricker flera koppar om dagen). Om jag köper lösgodis så är det max en liten påse i veckan, inga kakor eller liknande på jobbet.

Vad extremt sockersug (tex när man handlar och går förbi godishyllorna :P )så istället för en stor chokladkaka el. liknande får jag köpa ngt litet, t.ex en klubba, tablettask eller sådan där minichoklad på ty 10 gr.  Läsk blir max en i veckan och ingen 2l då utan jag & pojken får dela på 1½l.


Röra mig mera, nu har jag ju beställt en YOGA DVD från CDON, till att börja med ska jag ha 2 dagar i veckan jag kör ett träningpass eller tar en promenad. Jag börjar lugnt bara för att jag annars vet att jag ser det som ett tvång och slutar helt istället.


Dessa är inte hårda reglar utan väääldigt försiktigt, bara får att inte tröttna och ge upp.

Det viktigaste av allt, vad är er motivation ???


Jag har bestämt mig att jag inte får prova en enda bröllopsklänning innan jag är under 70 kr , DET motiverar mig ;)

Dessutom motiverar min hälsa mig, även om förändringar är pytteliten så märker jag en liiite förbättring när jag minskar sockerintaget, DET motiverar mig! 


 

...och denna bilden , jag avskyr hur tjock jag tycker att jag ser ut :P

även om själva bilden är lite kul, hi hi ...dagens superhjälte ;)  


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards