MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Bild : Mammakatt & dotterkatt, lika som bär

Av Vivi - 23 juli 2009 13:59

Så inne får man sitta när mamma är ute på promenad, fy vad fuskigt!

När detta fotot tog hade ju min sele gått sönder (läs här) så jag fick snällt vänta på min tur.

Visst är mamma & jag lika, matte gillar detta kortet för det ser ut som en spegelbild i fönstret, men jag lovar, det är mamma på utsidan och jag på insidan!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

23 juli 2009 14:37

Väldigt fin bild!
Ni har så vacker päls!

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

23 juli 2009 15:18

Ååh, så otroligt fin bild. Jag håller med matte där. :) hihi ..

Till matte: Det där med att våga testa något nytt, färgahåret, innan en så stor grej som ett bröllop är det nog många som drar sig för. Blir man jätte missnöjd är det svårt att hinna får tillbaka det fint igen liksom.
Så jag tycker faktiskt att det låter klokt att vänta. :)
Har ni satt något datum än föresten? :)

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se