MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Ögonen går i kors....

Av Vivi - 23 juli 2009 08:03

Okej, även om jag var seg igår och har sovit dålig hela veckan så har jag itne varit särskilt trött. Jag borde ha varit det men nepp, seg igår men förövrigt pigg trots sömnbrist.

Tröttheten verkar dock bara ha samlat kraft för idag har den slagit till med full styrka. Jag är såååå trött!

Det hjälper ju inte att det är helt tyst på kontoret eftersom vi är fyra stycken som jobbar.

Vad hade jag inte gett för att få ligga i min nya goa soffa och mysa hela morgonen.


Katterna ligger säkert och sussar hemma nu, detta är förresten Angeliques favorit ställe just nu, titta så gott hon sover. De är så söta ibland att jag nästana får diabetes bara av att titta på dem :)


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

23 juli 2009 09:46

Jag tycker du skulle hållit på principen och förklarat för kunderna att du inte dricker kaffe. Det hade varit ganska kul ^^

Hahaha, i äkta katt-stil! Helt utvräkt över mattan ^^ Ingen kan se så utslagen ut som en trött katt.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se