MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Gör din egen förlovningsring!

Av Vivi - 22 juli 2009 13:46

Det där med ringar var inte det lättaste, jag har letat överallt efter butiker, priser, modeller osv.

Jag är väldigt förtjust i Rosé guld och det var nästan omöjligt att hitta en butik som utryckligen skrev att de hade ringar i detta material.


Nu har jag hittat en jättebra butik, om man går in på denna länken kan man "göra" sin egen förlovningsring och de hade just rosé guld som ett av alternativen!!

Gå in här och klipp och klistra vettja !


http://www.hedensguld.se/index.php?lpage=LoveDsign/main#


Jag funderar på en slät ring, tvåfärgad med 1,8 mm vitguld och 2,4 mm roséguld, inga stenar (det har jag ju i mammas förlovningsring).


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

22 juli 2009 20:17

Men, vad kul att göra sin egen ring.. Den kan ju bli hur läcker som helst! Inte behöver man ha dom där traditionella ringarna.. Rosé guld är jag nog inte säker på vad det är så jag ska nog klicka på länken och stilla min nyfikenhet hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Milla

Milla

20 april 2012 16:07

Roligast är om man helt fritt kan formge sin ring som ja i min kille gjorde. Guldsmeden ritade upp i CAD helt underbara förslag

http://www.vigselring.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se