MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Hälsat på Angeliques bror !

Av Vivi - 18 juli 2009 09:42

Den 10:de kom vi hem från N.Y och lite sliten var man efter en väldigt jobbig flygresa på lite mer än 8 timmar. Jag hade RLS (med andra ord spring i benen) nästan hela resan och fick gå upp flera gånger och strecha. Dessutom hade både jag och pojken riktigt ont i magen :(

 Hursom ...

På vägen hem ville vi ju inte missa tillfället när vi ändå var i stockholm området, så vi åkte förbi och hälsade på Amadues eller Edward som han heter nu. För er som inte vet är ju Edward Angeliques bror, en mycket mycket stilig katt måste jag säga. Han verkar stortrivas, familjen är jättegullig och han blir väldigt bortskämd (på alla bra sätt), han är otroligt vacker och i väldigt bra kondition, ush vad gärna man ville sno med honom hem!!

Det är konstigt det där med katter och kullar, eftersom jag födde upp dem på flaska första veckan och sedan stödmatade dem så känns de lite som mina små bäbisar. Hade vi bara haft ekonomi och utrymme till det hade vi så gärna behållt honom.


Det känns iaf skönt att veta att han har det riktigt bra där han är och är hos så otroligt trevliga människor !


Tänk så fort de växer.....

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

20 juli 2009 09:56

Vilken stilig herre!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se