MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juni 2009

Av Vivi - 17 juni 2009 14:58

Japps....projekt grill!

I dag kommer nog mammi hem till oss en sväng för att hjälpa mig att fundera ut hur gadinstången/uppsättningen fungerar, har inte klurat ut hur jag ska få upp panellängderna i den ....hmmmm...

Det roliga är att jag undrar vad de där förra ägarna lurat i oss för enligt honom kostade den 500kr på IKEA men jag hittade på deras hemsida denna för 149 kr   *suck*

Ärligt talat har inte de förra ägarna tagit särskilt mycket ansvar för ngt alls kan jag känna, fel placerat badkar (ja jag berättade ju historien om det i morse), inte gjort rent tvättmaskin eller torktumlare (hade inte ens rensat luddfiltret) neeee... jag hade inte lämnat ett hus som de har lämnat detta....  (gnällfisen Vivi har talat)


Kolla gardiner och sedan ska vi klura ut vilken grill vi hade tänkt oss, grill behövs ju för att ha grillat på midsommar ;)



Av Vivi - 17 juni 2009 10:15

Igår fick katterna för första gången gå ute i vår trädgård (i sele naturligtvis). De andra gångerna jag haft dem ute i stan har de varit oroliga och nervösa, jag hade hoppats på en liten förbättring om de fick vara ute i en lugn trädgård utan en massa folk, djur & cyklar.

Vilken succe´ det blev !!!

Athena som alltid varit den mest nervösa av dem sprang nästan omkring, husse hade lite svårt att hänga med ett tag :)

Hon sniffade på allt, tuggade på gräs och jagade smådjur. Angelique var inte riktigt lika exalterad men hade kul hon med.

Det var lite lustigt att båda katterna undvek en sida av huset och jag vet att det är den sidan som vätter mot den granne som också ska ha katt (även om det också ska vara en innekatt)


Nu planerar jag att fixa bra selar och koppel så de kan vara ute med oss i trädgården, ska nog skaffa en tjuderpåle också så att vi slipper hålla i dem hela tiden :)


Det var väldigt skillnad på hur de var igår och sista de var ute, då var det mer så här ....

Av Vivi - 17 juni 2009 09:06

Klick på bilden för att se hela


Detta är såååååå mina katter !!!

Rose Is Rose
Av Vivi - 17 juni 2009 08:20

Ush vad dåligt jag har sovit i natt, vet inte varför heller. Somnade väl kanske lite sent igår, men det borde ju bara förbättrat sömnen, jag borde sovot som en stock. Jag är inte så trött som jag trodde jag skulel vara men jag känner mig spänd, stel och en huvudvärk börjar ta form :(


Kanske har jag drömt mardrömmar om badkaret :P

Jag skulle nämligen ta ett bad igår, inviga badkaret, såg verkligen fram emot det och började med att skölja ur badkaret.... bara för att se en massa vatten komma forsande nedtill. Röret från badkaret var felplacerat så allt vatten åkte ut på golvet, nu har vi tyvärr fel lutning på badrumsgolvet så det åkte ju inte tillbaka ngt vatten heller utan sambon fick lyfta badkaret medan jag försökte skopa ned vattnet i avloppet *morr*

Sedan fick jag torka resten med en handduk, tack och lov att vi har golvvärme så torkade golvet snabbare.

Efter denna mindre katastrof var mitt humör bortblåst och badsuget borta.


Ush är inne i en period där jag känner mig allmänt tjock, ful och äcklig, det var ett bra tag sedan jag kände mig sådan här, men jag tror bara jag behöver lite ledighet, ett låååångt varmt bad (för att verkligen tvätta bort flyttdammet) och lite mer sömn så är jag tillbaka på banan :)

Av Vivi - 16 juni 2009 14:55

Det verkar vara rea överallt nu, ska faktiskt passa på att ta en liten vända på stan innan jag ska hälsa på min kompis som varit på sjukhus.

Hon har tjatat sig hem nu. Jag är glad att hennes mamma kom ned idag och var med henne annars hade jag varit lite orolig.

Jag vet hur tråkigt det kan vara på sjukhus och svårt att slappna av så jag förstår henne, men fördelen är att hjälpen aldrig är långt borta om ngt händer.  

Sedan bär det av hem ... hem ljuva hem ******kärlek*********


Ska kanske ta ut katterna en sväng på gräsmattan idag, kanske.... vill inte ge dem för mycket nya intryck på en gång.

De är iaf MYCKET lugnare nu och sov nästan hela natten (tacksam matte). De gillar vår nya soffa också, den förbjudna :) vi har sagt att de inte får vara i den eftersom den har samma material som vår säng och den är INTE tjusig efter Angeliques "klo-avtryck"


Ska försöka ge er mer bilder på hus osv , men nu har vi inte internet hemma på ett tag så det får vänta lite.  


Av Vivi - 16 juni 2009 14:54

Ha ha ...ännu en inspiration till Yoga



( Klicka på bilden för att se hela )

Rose Is Rose
Av Vivi - 16 juni 2009 11:11

Först inspirerade kära Sussi mig med detta inlägget , det blir mycket sallad för mig nu! Jag kommer dock ingen stanns (det är ju sant även bokstavligt :P) om jag inte rör mer på mig och då inspirerades jag av Malin-Helenas inlägg här.

Det blir inte rockring för mig men jag har ett hopprep där hemma jag hade tänkt börja använda!


Sedan borde jag införskaffa en bra Yoga-dvd, ngn som har ngt bra tips?

Jag har mattan och älskar Yoga men kan inte speciellt mycket om det, hade velat ha en bra instruktionsvideo att börja med, har ju bara kört Yoga på gymmet några gånger....

Har sommaren på mig och vill tappa iaf 5 kilo, borde inte vara en omöjlighet eftersom jag gått upp ca 12 kilo sedan jag träffade sambon ;P


Har ju lite hemma som kan inspirera precis som Rose *tihi*


Rose Is Rose
Av Vivi - 16 juni 2009 09:29

Klicka på bilden för att se hela


Rose Is Rose

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards