MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juni 2009

Av Vivi - 9 juni 2009 08:30

Hej alla sötnosar där ute, oj vad jag är igång...

Igår kväll var vi en vända i huset *kärlek* och lämnade av ett lass och sedan hem till min underbara föräldrar för att lämna en extra nyckel, de bor ju relativt nära så det kan vara bra att ha en nyckel hos dem. Min älskade älskade pappa har också sagt att han ska hjälpa oss tapetsera ev. redan i veckan så då passar det ju bra att han har nyckel.


Berättade jag vad pappa gjorde häromdagen ?? Den pappskallen slog i huvudet i ett halvöppet fönster så han fick åka till läkaren och limma! Älskade lille Papps, du måste vara mer rädd om dig !!!


Det blidde en liten pratstund hemma hos mina föräldrar så vi kom hem ganska sent, det blidde pizza till middag :P

När jag skulle hämta pizzorna fungerade inte mitt kort, pinsamt!! Förstod inte alls hur 900kr bara kunde försvinna så där men när pojken kom för att "lösa ut mig" fungerade inte hans heller så det var pizzerian som hade knas, sicken tur   haha!!


Efter en snabbmiddag (på alla sätt) så packade jag större delen av kvällen, det börjarnästan kännas som om lägenheten tömms nu, otroligt så mycket grejjer man har vi ändå rensat!

Ställde mig halv tio och började göra en tonfisksallad till lunch för idag, tur att den ligger i en Tupperware-skål för jag glömde den hemma i morse :P


Jag känner mig iaf som en duktig flicka, ska fika med en f.d arbetskamrat idag (hon ska vara vikarie här på jobbet när jag har semester) och packa lite till sedan förtjänar jag lite slapptid på madrassen framför TVn (Soffan åkte ju till tippen i söndags, jag lovar den behövde begravas )


Oj vad långt det blev...tjingeling !

Av Vivi - 8 juni 2009 14:42

Jag hade kunnat shoppa för så onödigt mycket pengar, nu ska jag ju till New York också så det blir inget med det !

Jag har dessutom varit i Ullared där jag gjorde ovanstående fynd


Men denna var ju så fin ... skulle bara tappa de dära extrakilona så hade jag varit jätte snygg i denna :P



Av Vivi - 8 juni 2009 10:27

De har det inte lätt nu, det kånkas och bärs i lägenheten, alla roliga lådor blir fulla och skäll får de när de är på fel ställen, stackars!

Vi stänger in dem i sovrummet ibland också för att de itne ska smita ut eller hamna under en fot som bär ngt tungt, gillar inte att reduceras till bara ett rum och klagar högljutt!

Dessutom är det ju så mycket nu att vi knappt hinner leka och umgås emd dem, tur att de är två. Vi kelar med dem så fort vi kan iaf.

Jag undrar vad de kommer tycka om det nya huset, jag hoppas verkligen att flytten inte blir för svår för dem! De kommer ju få ett hus med bästa fågelspanarfönstrena som går hela vägen ned !! En trädgård som de kommer få vara i (kopplade visserligen men iaf), vi ska också se om vi kan hitta ngt koppel som är riktigt långt, hundar brukar ju få gå på lina ute och vi tänkte att katterna också kunde gör det men bara när vi är ute i trädgården med dem.


Någon som har ett bra tips på riktigt bra koppel & sele till katter???

Av Vivi - 8 juni 2009 10:25

Klicka på bilden för att se hela


Peekaboo, söt som alltid, så mycket katt :)

Rose Is Rose
Av Vivi - 8 juni 2009 09:54

Här kan du läsa om valresultaten i aftonbladet  det var härligt att läsa att fler engagerade sig i år än 2004 !


Fortfarande anser jag att fler borde rösta, har du inte röstat tycker jag faktiskt inte att man har rätt att gnälla över resultaten eller besluten som kommer utifrån resultaten!

Jag har inte 100% koll vad vad alla partier står för, jag ÄR inte jätteinsatt eller så jätteintresserad av politik, men jag valde utifrån de två frågor jag tyckte var allra viktigast denna gång : Djurhållningen & Miljön!


Jag tycker det är rörigt med politik så jag säger att jag inte har intresset, finns nog flera som jag, men jag är väldigt engagerad i samhällsfrågor (som ni säkert märkt), därför röstade jag.

Jag har valt att göra min röst hörd, hoppas ni gjorde det samma!

Av Vivi - 8 juni 2009 09:44

Japps, det känns lite så!

Jag är trött men lycklig, hela helgen har vi kånkat, städat, förberett, köpt tapter m.m Vårat lilla hus ska bli väl omhändertaget nu :)

Jag går fortfarande runt och hittar massa roliga saker, framför allt i trädgården, jag visste t.ex inte att vi hade en liten fontän i den eller att vi har fjärrstyrda garageportar. Hittar naturligtvis lite skavanker också men det hade vi nog räknat med så det är ingen fara.

Jag kommer verkligen sakna lägenheten och framför allt närheten till stan, men just nu kan jag inte sluta småle för vårt lilla hur är så fint. Bilen är redan packad med en omgång, efter jobbet ska jag hämta pojken så kör vi direkt dit och lämnar ett lass, det känns som vi är bra förberedda inför det STORA flytten på lördag.


Måste ge en lite extra beröm till min pojke för han har varit så otrolig nu under helgen, han har kånkat och burit och röjjt tillsammans med min snälla snälla svåger som har hjälp till.  Du är så duktig älskling,

min store starke karákar  (smålänska)  :) 


Av Vivi - 7 juni 2009 19:36

Jag har ont i fötterna och är så trött så trött.....

Jag har städat här hemma, lite flyttstädningsförberedelser. Bland annat har jag gjort rent köksfläkten *duktig kicka*

Vi har även varit och köpt tapeter, vi var först på Inspiratören i Halmstad och de sög, ursäkta uttrycket, men de var verkligen jättedåliga.

Vi fick ingen hjälp först och sedan när vi efter mycket om och med fick hjälp så ger han oss felaktig information m.m

Det slutade med att vi åkte till K-rauta där vi fick fantastiskt service! Nu blev det inte den tapeten som vi ska ha på fondväggen i sovrummet jag helst ville ha för den hade inte K-rauta men jag tror det kommer bli jättebra med det vi valt!


Pojken har röjjt en massa och kört till tippen så nu har vi ingen soffa :) ska dra fram en madrass och gosa end mig i framför TVn nu ;)


Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg!!!


Av Vivi - 6 juni 2009 19:29

Idag var jag och syster på Gekås och shoppade loss, jag hittade en massa bra saker. Mest köpte jag saker som maskindiskmedel, tandkräm och andra bas grejer som fick åka direkt till nya huset :)

Jag gjorde även några små fynd, väska, plånbok och lite kläder, nedanför ser ni de två klänningarna, jag älskar dem!! Den lila var jättebekväm och faktiskt väldigt snygg på ...ha ha 80kr , bra pris! Älskar Gekås!

Köpte skor också , ett par ecco till New York och ett par svarta i ballerina modell med liten kilklack *lycka*


Nu ska vi hem till syster grilla och dricka vin Tjoho!!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards