MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juni 2009

Av Vivi - 10 juni 2009 14:28

Japps det har faktiskt varit mycket på jobbet idag, en massa olika saker har jag fått hjälpa till med och det känns bra.

Delvis för att de litar på mig och delvis för att om jag vill få jobb på Skandiatr. istf. Manpower så är det bra att göra sig lite "oumbärlig" :)


Träffade en fd arbetskamrat igår som ska sitta här i reeptionen när jag har semester. Det var jätteroligt och träffa henne igen, hon är verkligen jättego. Vi pratade en massa hus eftersom hon och hennes sambo byggde för inte så länge sedan.


Igår var vi även om hämtade de sista tapeterna, pffff.... det tog ju bara två dagar, inte två veckor, lite konstigt att intriör skulle ha 500kr för frakt medan K-rauta fick fram rullarna på samma tid och skulle bara haft 85 kr ... Pffff.....  

(nu betalde vi ingen frakt alls eftersom vi beställde över 6 rullar men iaf) 


Längtar tills jag slutar idag och kan brumma ned och pyssla med huset, det blir dock lite sådär med maten....

Ha ha ... igår körde vi förbi McDonken drive in kl 20.40 !!!! Ouuups !!

Det blir nog inte bättre idag , jag kör antingen förbi påväg till huset eller på vägen hem, men bättre ngn slags mat än ingen alls !


Kram på er allihop! (ledsen att det blir få inlägg idag) 

Av Vivi - 10 juni 2009 11:58

Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose
Av Vivi - 10 juni 2009 07:55

Igår skulle vi haft en "husfri" kväll, vi skulle packat och sedan skulle jag åkt ned  idag med grejjer, det blidde inte så.

Vi var en vända i huset iaf, det är iof jätte bra problemet är att bilen visserligen är packad för dagens vända, men inte organiserad för 5 öre....

Det är saker som bara slängts ned i en låda eller plastpåse huller om buller.


Jag ska till huset själv efter jobbet idag och packa up och framförallt organisera! Jag blir galen på att ha så rörigt, visserligen är det ju itne bråttom med den biten, men det är för att kunna få plats med mer saker också! Ett organiserat skåp/gaderob rymmer fler saker!


Ikväll ska jag sedan också hem till Tilda och fika med "tjejerna" , de ska bli skönt med en liten paus men jag kan nog inte bli långvarig eftersom jag har så mycket att göra. Hade tänkt att packa en omgång glas & muggar ikväll.


Kram på er allihopa !  

/ Packåsnan 

Av Vivi - 9 juni 2009 14:02

Nu har jag fixat lite .... hoppas ni gillar det !! Annars får ni gärna komma med förslag på vad jag sak göra annorlunda :)

Kramar!


Uppdatering...jag tar nog an på Zandras förslag och tar denna bakgrund (för det var den du menade va?) Jag var inte riktigt klar med den i vilket fall som helst ;)

Av Vivi - 9 juni 2009 13:31

Måste skriva ett inlägg till min älskling!

I morgon är det 3 år och 11 månader  *PUSS*

Jag är så stolt över att vara tillsammans med dig, du är så duktig nu under flytten, du snörvlar och snyter dig (och nyser så du näsan blåser bort katterna :)  ) ändå bär & kånkar du lådor, de tyngsta dessutom så jag inte ska få ont i ryggen.

Du är min hjälte älskling, jag älskar dig en massa !!!

Av Vivi - 9 juni 2009 10:59

Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose
Av Vivi - 9 juni 2009 10:28

Vi har en liten måsunge som ramlat ur boet .... noooooo!

Jag vet inte riktigt hur vi ska göra med det... här på jobbet är måsen ett högst avskytt djur (bilbranchen ni vet) så jag tror inte folk är lika blödiga som jag är ...

Måsungen klarar ju inte sig själv, mamman (eller pappan) cirkulerar runt den och håller koll men den är alldeles för liten för att kunna flyga!

Kan man adoptera en Måsunge?? jag vill inte direkt ha en tam-mås där hemma och vad skulle katterna säga ?? Mums förmodligen :/

Karin du är alltid bra på sånt här ... vad gör man ?

Av Vivi - 9 juni 2009 09:10

Nu skriver Hallandsposten om "Kamphundar" som tränas på lekplatser,

läs artiklen här !

Tydligen låter ägarna till dessa hundar attakera barngungorna för att de har rätt material och för att de gungar/rör sig på ett önskat sätt. Detta har lett till att bara i Halmstad kommun har man fått byta ut gungor för 20 000kr !!!


Vad är det för idioter som håller på med detta ??? För det första vill inte jag som skattebetalare betala för "deras" träningsredskap, för det andra anser jag att man inte ska träna hundar på det sättet och ABSOLUT INTE med barngungor. Hundar har instinkter och lär de sig att dessa gungor är deras "leksaker" som kommer det inte dröjja länge innan en otäck olycka händer.


Jag säger som jag sagt innan, vissa hundraser borde man ha certifikat för att få äga !! 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards