MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

KATTastrof !!!!!

Av Vivi - 24 juni 2009 09:03

Igår var det lite panik panik, tur att jag hade dig Karin som medhjälpare!!

Jag hade ju tjejerna på besök igår och vi hade så himla trevligt, Karin kom tidigare och gjorde en kalasgod pastasallad, dessutom röjjde hon bort lite ogräs till mig :)


Jag tyckte det avr en bra idé tt inviga nya kopplen i trädgården, så jag skruvade fast pålen och fäste kopplen i selen, jättebra tyckte jag....

Tyvärr lyckades Angelique snurra in sig i flaggstången medan jag fäste Athena och Angelique fick panik och började hoppa och skutta som en liten galning. Detta resulterade i att den nya selen bara sa *snapp*

och gick av!!!!!!!!!!!

Jag blev riktigt besikviken och arg, så dålig kvalité !! Så billigt var den faktiskt inte !


Smått panikslagen kände jag mig med en lös katt i trädgården, men som tur var verkade Angelique lite chockad och sprang inte sin väg utan lät sig snällt plockas upp av en orolig matte och bäras in i tryggheten.

Nu blir det inga tillfälliga selar, nu blir det rejäla grejer även om plånboken säger nej! 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

24 juni 2009 11:31

Jag är också jättedålig på att känna igen kändisar =P
Förra gången jag jobbade backstage på Festivalen kom Lillbabs fram till mig och tog i hand. Och jag kände inte igen henne. Först när hon presenterade sig som Barbro klickade det i mitt huvud ^^

Jag såg inte att svart fanns med där, annars skulle jag valt det. Så jag tog i all hast röd, och det stämde ju bra ^^ Svart hade inte stämt så bra.

Tycker du ska reklamera selen. Den ska ju inte gå av för att katten drar lite. Tänk om du istället varit ute och gått med henne och hon blivit skrämd och sprungit mot en väg. Det är INTE ok med så dålig kvalitet på något så viktigt. Varken den är billig eller inte.

När jag är hemma hos mamma och pappa får mina kissar gå ut och in som de vill. De är jätteduktiga och stannar i trädgården. De vet precis vart gränsen går. Men jag skulle aldrig våga släppa lös dem någon annan stans.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

24 juni 2009 20:52

Vilken tur att hon inte blev så rädd så hon drog.. FÖrstår att du var orolig..

Jag har inte skrivit dikten själv. Tror inte jag skulle kunna komma på nåt så bra även om jag försökte hihi
Den är "lånad" på en utbildningssida jag var in på.

Ha en fin kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

25 juni 2009 11:12

Åh hjälp va rädd man blir!!! Jag provade oxå med sele till min katt. Men han lyckades alltid öppna den på dom mest konstiga sätt :( !!! Så jag gav upp :( !
Vilken tur att hon inte sprang iväg!!!

Jätte gullig kisse :) !

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se