MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Klart man är snygg!!!

Av Vivi - 23 juni 2009 15:56

Igår tog matte ut oss i trädgården igen, detta är verkligen 1000ggr bättre än det där hemska stället vi gick till när vi bodde i lägenheten!


Det finns en massa flygande småsaker att jaga, humlor, flugor och igår spanade jag på en fågel, hade tagit den också om inte jag varit kopplad, dumma matte. Hon har lovat att skaffa bättre och längre koppel till oss och dessutom ska vi få vara lite i trädgården, kopplade i marken så att vi får röra oss lite själva utan en efterhängsen Matte & Husse :P


Träffade grannarna igår, det var lite läskigt, de stirrade och kollade och kommenterade, visserligen tyckte de ju (naturligtvis) att vi var dösnygga´ !!! (men hallå , finns det ett annat alternativ )

Jag är ju inte en sån som villigt solar mig i glansen, jag måste ju behålla min coolhetsfaktor så jag ålade och vred mig som tusan i den nya  selen så matte blidde alldels trött ha ha!!!


Matte har lovat att lägga upp lite kort när hon fått tag i det dära internätet, det ska tydligen finnas i datorn.

Knas.... nät fångar man väl mumsig fisk i ???


Slicka bakom örat från Angelique 
ANNONS
 
Margita

Margita

23 juni 2009 17:02

Hej Angelique! Vi tror vi fattar hur du känner det!! Asså, dessa gloende tvåbenta - de är bara för jobbiga! Å när matte håller i det dumma kopplet så kan vi ju inte skydda oss mot deras blickar - och - ve å fasa! - klappar! Vi gillar verkligen inte det! Nä, vi får väl säga ifrån ordentligt nån gång! Bit av kopplet!!
Mjauua från Algot och Agnes

http://measibir.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

23 juni 2009 18:44

Självklart glodde dom ju för att ni var så snygga!!!

Ha en fin kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se