MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Matte har flyttat oss !!!

Av Vivi - 15 juni 2009 09:58

Jag fattar inte riktigt vad det är som händer??!!

Nu är det ju så att det varit lite konstigt med boendet sista tiden, saker har bara för svunnit, inte små saker heller utan t.ex. soffan! Den bar husse iväg med för ngn vecka sedan och den kom aldrig tillbaka, undrar vad den hade gjort för ngt ont?

Nu i helgen då så stängdes vi in i sovrummet, det gjorde faktiskt inte så mycket, brukar inte gilla att vara instängd, men det var så mycket ljud därutanför så att jag gladeligen stannade där. När vi kom ut var ALLT borta, det fanns bara typ ..en stol kvar, lite lådor och den hemska dammsugaren.


Sedan packade Matte & Husse in OSS i burarna och FLYTTADEOSS !!!!!!

Vi hamnade i ett liten rum som jag aldrig varit i förrut, läskigt!!

Vi hörde att det var en massa ljud även utanför detta rum, vi var där bra länge ända till kvällen och då öppnades dörren och vet ni , jag kände inte igen något alls!

Det var nya dofter, nya rum, ny soffa !! Jag & mamma gav oss ut på upptäcksfärd och det fanns faktiskt en massa bra saker, mamma är emr misstänksam och tjurig som tusan, hon har morrat och fräst en massa ÅT MIG !! Fismamma!


Här är min favvolista på nya boendet:

- FLUGOR, detta boende har fler flugor att jaga, tjoho !!

- Varma golv, köket & badrummets golv är varma och sköna att ligga på

- Fönster, dessa fönstrena är superbra, de går hela vägen ned till golvet så jag kan ligga och spana på fåglar och sånt.

- Badrummet, jag kan se in i duschen och hålla kolla på M&H när de duschar och sedan har de ett JÄTTE stort handfat, tjusigt!


Jag gillar boendet en massa, här vill jag stanna ,hoppas mamma blir lite nöjdare också och inte så där tjurig som hon är nu!

Hare bra alla coolcats!!



 
 
Zandra

Zandra

15 juni 2009 14:49

Morsan lugnar sig nog när hon fått bo in sig lite ska du se. Du vet ju hur det är med gamlingar, de vill inte ändra på rutiner ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

15 juni 2009 17:55

Förstår att det kan vara traumatiskt för katterna men dom brukar vänja sig så fort! Det är ju ett riktigt lyxplace ni köpt till dom hihi

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

15 juni 2009 20:07

Nä men vilka konstiga manér dina tvåbenta har för sig! Vad ska vara meningen med det tro?? De är inte alltid att lita på! Men det där med flugor låter ju bra!
Algot sa till mig idag att han tycker du är en riktig snygging!
Tassavtryck från Agnes

http://measibir.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards