MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2009

Av Vivi - 25 maj 2009 21:32

I helgen så var vi inne på Chillie och köpte nytt vardagsporslin, det jag haft sedan jag flyttade hemmifrån, som jag ärvde av min syster som är 7½ år äldre än mig (med andra ord hade det hängt med ett bra tag), det sålde jag ju på Fyndtorget.

Jag är jättenöjd med det nya, ville inte lägga en massa pengar på det nya eftersom jag tröttnar efter ett tag och blir sugen på nytt, "fin porslin" har vi ju redan köpt så vi köpte bara 8 av varje. 250:- för en kartong med 4 av varje , DET är bra pris!!   :)

Vi köpte en kartong med vita och en med svart , mix and match och så här snyggt är det!!

Ser ni även de vita mönstret i de vita tallrikarna?


Av Vivi - 25 maj 2009 11:23

Idag får ni ett länktips till Zandras blogg, hon har lagt upp en länk på en så bra och tänkvärd "reklam", jag skulle hellre kalla det upplysningsfilm istället för just reklam!

Gå in här !!!

Detta är själv ngt jag brinner för, bilsäkerhet! Sänk fartet och tänk är ni kör, 10 km i timmen eller en sekunds snabbare reaktion kan rädda liv!

Av Vivi - 25 maj 2009 10:37

Jag har fortfarande inte riktigt vaknat ännu, det är en seg dag idag och blogginspirationen är nere på noll så det kanske blir lite skralt med inlägg idag!

Katterna har iaf hur kul som helst hemma även om de är lite sura för att alla de roliga lådorna fyllt med grejjer. De har packat ned sig själva mer än en gång :)

Igår va de toksöta, speciellt Angelique för efter allt busandet med lådorna total däckade hon på sovrumsmattan i en solfläck. Hon brukar alltid vakna till när man går förbi men nu va hon helt utslaget och blev ganska irriterande när matte inte kunde motstå att lyfta upp henne i famnen. :) 

Av Vivi - 25 maj 2009 08:43

I går vaknade jag och trodde jag hade kramp i vaderna, jag kan få det ibland, speciellt på kvällar och nätter. Det var inte kramp det var en rejäl träningsvärk! Det var länge sedan jag hade det i vaderna!!

Jag och pojekn sprang ju ett par vändor i trapporna där hemma när vi rensade ut en massa saker som vi tog till tippen, vi har tre GIGANTISKA trappor där hemma och vi bor högst upp. Det är en jäkla tur att vi får bära nedåt istället för uppåt denna gång ;)


Nu har jag tagit ännu ett godislöfte, för ett tag sedan åt jag ju inte godis på en månad *duktig* och nu har jag bestämt att hålla upp igen, denna gång tills vi åker till N.Y.  *tjoho*

Jag gör inget större löfte än så , ska försöka att inte äta kakor och liknande också men jag gör inget total förbud mot det.

Jag kommer inte kämpa ihjäl mig eftersom det komemr vara mycket med flytten nu men om jag hade kunnat ta tag i mig själv (läs TRÄNA) och faktiskt tappa ngt kilo så hade det avrit roliga att shoppa i New York!!!  

Av Vivi - 24 maj 2009 21:07

Det har pratats en massa om en bok som har blivit film Twilight

Vissa "Feminister" har ratat den, media kan inte sluta prata om den och den har redan blivit en del av moder ungdoms kultur.

Nu har jag sett den och jag måste säga, jag älskade den!

En nutida saga om en flicka som blir kär i en vampyr, precis "my cup of tea"

Den är vacker, se den!


Den andra filmen jag vill rekommendera idag är YESMAN , det var länge sedan jag såg en så rolig film. Det är Jim Carrye, the one and only, som har huvudrollen och som vanligt knäcker man sig bara av att se på honom. Det är en film med både intelligent och enkel humor.

Om ni vill se en rolig film, se den, tror alla kan uppskatta humorn i den!


Här får ni en smak av TWILIGHT

Av Vivi - 24 maj 2009 18:07

Idag satte jag igång tidigt med att gå igenom några av de sista lådorna, hela min barndom samlad i ett par lådor. De var en massa skolböcker, uppsatser, noveller jag krivit och favoritböcker jag läst. Nu står det 2 lådor med leksaker, 2 lådor med barnböcker och en låda med Skolsaker, en klar förbättring och minskining.

Varför behåller man egentligen alla dessa saker, borde inte minnena vara nog, men samtidigt älskar jag att ta upp en bok eller allra helst slå upp en sida i min anteckningbok och hitta en rolig teckning av läraren som en klasskompis gjort.


Det känns skönt att få bort en massa saker, de blir mindre att flytta och ja ...det känns utrensande även för själen (nu var jag djup eller hur ;) )

Duktig har jag varit idag , men jag hade inte tackat nej till lite flytthjälp, gärna dessa sötnosarna!!

Av Vivi - 23 maj 2009 14:16

Idag har vi varit borta på tippen/miljöstationen en sväng och slängt en massa saker! Guuuud vad skönt det var!

För det första blir det en vända mindre vid flytten och sedan så har vi haft målarburkar från den förre boende ståendes sedan jag flyttade in, det var riktigt skönt att kunna bli av med dem!


Nu ska jag göra mitt bästa för att fräscha upp mig lite och sedan ska vi en vända till mamma och pappa med grejjer. Mamma ska skänka det till skolloppisen deras skola ska ha, vi stannar nog kvar där på middag kan jag tänka.

 Appropå mamma så kom hon aldrig med i TV programmet "halv åtta hos mig" , men hon är itne ledsen för det. Inspelningarna skulle krockat med en massa saker som hon skulle göra med sin skola så hon är inte så ledsen.

Själv tycker jag nog att de är lite knasiga som inte vill ha emd min karismatiska mamma som dessutom lagar världens godaste mat!!!


Tjingeling så länge !!

Av Vivi - 22 maj 2009 22:00

Denna videon är så vacker, låten skulle jag vilja kalla en nutida klassiker

Kylie Minogue och Nick Cave - Where the wild roses grows

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards