MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2009

Av Vivi - 13 maj 2009 08:00

Hi hi , igår fock jag mer beröm på jobbet. Ekonomichefen hade fått ett mail där de poängterade vilket trevlig receptionist de hade och en ekonom hade hört samma sak av en man han pratat med *ler*

Skönt att veta att jag fortfarande har förmågan att vara en trevlig telefonist, vissa dagar känns det inte så men detta berömmet ska jag försöka komma ihåg. :)


Ush vad jag är trött idag, skulle absolut vara uppe och se Lost på TV4, de är stygga som sänder vår favorit serie så sent. Jag orkar inte alltid vara uppe så sent att jag hinner se avsnitten, jag ser kanske varannat avsnitt :)

Sicken tröttis jag är , måste vara i säng senast halv elva annars är jag jätte trött dagen efter...knas!

Av Vivi - 12 maj 2009 13:40

Jag har ju i mitt senaste inlägg i kategorin minnen skrivit om lite hårresande minnen ;)

Jag lovade då att fortsätta berätta om den där dejten, den där med killen som ville att jag skulle slänga med håret och svanka *fniss* (Läs hårresande minnen för mer info) så här gick det sedan....


Ja ja, det kanske var ett skämt som blev fel, han verkade ju ändå rätt gullig. Vi skulle kolla på film och eftersom jag delade lägenhet med en kompis så var vi i mitt rum i min säng/soffa.

En bit in i filmen så frös jag en massa och var riktigt trött, jag frågade om han hade ngt emot om jag kröp ned under täcket. Jag påpekade att jag inte ville att han skulle få fel signaler, men jag frös. Han tyckte det var helt okej, lite försiktigt frågade han om han också fick krypa ned och hålla om mig lite.

Fin fråga, söt kille , klart jag inte tackade nej till det.

Han verkade dock ta lite tid på sig, krånglade med ngt bakom min rygg, jag undrade vad han gjorde och han sa att han bara skulle ta av sig sin stora stickade tröja ....

Jag känner hur han kryper ned under täcket och lägger en arm om mig, myyyyyys . . . . . eller kanske inte....

Han var näck!! Spritt språngande naken!!!


Hur jag inte kunde fatta att han klädde av sig så mycket förstår jag inte än idag, han måste varit smidig som en ål! Jag måste erkänna att det tog ett litet tag innan chocken släppte, tillslut vaknade alla mina försvars receptorer till liv iaf och han åkte ut ur lägenheten huvudstupa.

Det förvånande med detta är att han blev sur på mig, jag hade sagt till från början att jag ville ta det lugnt och inte ville ha sex och HAN blir sur på MIG!!!! Pffffhhfhf...


Denna historien har blivit nästan en skröna i mitt kompisgäng, de tycker iof det nästan var ännu värre med hans hårkommentar :)

Jag kan säga att det där nog var mitt livs värsta dejt!

Av Vivi - 12 maj 2009 11:18

Livet består mest av gråzoner


Av Vivi - 12 maj 2009 08:46

Nu har det kommit ett beslut, kvinnor ska ha rätt att göra abort för att de anser att barnet har fel kön. Läs expressens artikel här. 

Aftonbladets läser ni här!

 Rätt eller fel ?


Min första tanke är naturligtvis fel fel fel, jag skulle själv aldrig välja bort ett barn pga fel kön och man märker hur många starka känslor detta väcker.

Abortmotståndarna gottar sig och tänker att folk nu måste inse att det gått för långt. Flera som är för abort anser också att det gått för långt, jag tänkte det först men sedan blev jag fundersam....


Jag tycker personligen att det inte är rätt, jag hade aldrig gjort det! Däremot har jag faktiskt gjort en abort.

Om man ska summera och förenkla skälen så gjorde jag det pga  ung ålder, brist på utbildning, pengar, jobb.

Jag var inte redo och jag ångrar mig inte, vad är det dock som EGENTLIGEN gör mina skäl så otroligt mycket viktigare än en kvinna som som ha en pojke/flicka. Jag tycker nog att mina skäl fortfarande är lite vassare men kanske det inte är upp till oss att bestämma?

Om vi nu har rätten att göra abort så borde vi kanske inte ifrågasätta varför utan låta kvinnan bestämma själv och ha sina egna skäl.

Jag vet inte om det är så mycket bättre att en kvinna kommer in för tredje gången och gör en abort bara för att hon inte hade lust/ork att skydda sig.


Kanske vi istället skulle förbjuda fostervattenprov innan vecka 18, iaf hade man kanske kunnat låta bli att sia om barnets kön innan vecka 18 ( förstår att man kanske vill veta om barnet är sjukt),

Tror det hade varit mer effektivt utan att ha klampat in på frågan om den fria aborten.


Missvivi filosoferar

Av Vivi - 12 maj 2009 08:02

God morgon mina vänner, idag är jag riktigt pigg och glad, vet inte varför egentligen men jag vaknade kanske på rätt sida sängen idag :)

Jag är nog väldigt ojämn i mitt humör, en av de saker min pojke kan tycka är lite jobbig, men jag kan ju inte vara helt perfekt :P


Tack för allt stöd, alla snälla kommentarer och alla bra råd jag fått av er !!

Jag har fortfarande inte bestämt om jag ska skriva till henne eller inte, men just nu funderar jag på att släppa det. De andra projektledare har varit snälla hela tiden och jag vet ju eg. vart jag står, det var bara hon som var plump och klumpig. Känns lite bättre efter era kommentarer också :)


Idag har vi inte så mycket planerat där hemma men det börjar brinna i knutarna om vi ska få golvet lagt då vi vill. Det är bara att vi just nu har två firmor att välja mellan och den ena säger saker om den andra som inte låter så bra (och det är den vi har kontakter på och man vill lita på sina kontakter), denna veckan måste vi bestämma oss iaf annars tror jag inte det blir ngt golv.


Vi skulle även köpt tv-bänk igår på Chilli men det jag ville ha fanns inte i svart så nu måste jag fundera om jag kan tänka mig den i vitt eller om vi ska satsa på en annan modell.


Ha en fin dag alla där ute !!!

Av Vivi - 11 maj 2009 15:06

Ha ha ha .... tänk om jag hade sådana arbetskamrater *me like*

Av Vivi - 11 maj 2009 13:22

Är det ngn som vet vart man skaffar en ? Eller bara en liten "rätt eller fel"- nål ?

Jag brukar ha ganska bra koll på vad jag tycker ska göras eller inte men igår blidde jag lite förvirrad.

Jag blidde sårad över en sak och vet inte om jag ska strunta i det eller ta tag i det, för att göra en lång historia kort...


Vi hade avslutningsträff för ellen projektet igår ihop med våra projektledare,  väldigt trevligt. Vi var ca 10 tjejer och sedan kom en av killarna i Allan-projektet på besök.

Jag säger "Nu är du ensam tupp i hönshuset då"

Varpå jag får en barsk kommentar från min projektledare på andra sidan bordet, hon som var vår kontaktperson

-Det där var väl inte så lämpligt!

Jag ser ut som ett levande frågetecken

- Det är ju just sånt där vi försöker undvika med detta projektet

Jag blev lite chockad över att hon sa det inför alla , ganska högt och hon var  ganska nedlåtande i rösten ( då ska ni veta att det tar rätt mycket för att jag ska reagera och ta åt mig)

Jag försökte snäll påpeka att jag som "bonnatös" inte lade ngn värdering i det uttrycket mer än ett en kille flera tjejer= tupp i hönshuset

- Ja men det är ju oftast tuppen som styr och ställer över hönorna


N u är jag som sagt uppväxt på landet och det är inte så ofta som man har en tupp som styr i hönsgården, hönorna brukar tom mobba ut vissa tuppar  ...


Jag hade gärna tagit diskussionen med henne och förstått hur hon såg på det, men inte när hon sa det inför alla och på det sättet.

Anledningen att jag har svårt att släppa det är att hon inte varit en särskilt bra kontaktperson, hon aldrig gått att få tag på när vi behövt hjälp med ngt.

Att dessutom få detta i ansiktet efter att ha lagt ned så mycket tid & ansträngningar på projektet känns hemskt. Har det jag gjort varit helt värdelöst i hennes ögon ?

Frågan är alltså om jag ska försöka skaka av mig detta eller om jag ska ta upp det med henne, tycker inte hon lämpar sig att vara kontaktperson överhuvudtaget!


Av Vivi - 11 maj 2009 11:32

Skrev ett långt inlägg som sedan bara försvann .... ORKAR INTE !!!

*ALLA TAGGAR UTÅT!!!*

*MUTTER*

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards