MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2009

Av Vivi - 15 maj 2009 08:40

Oj vad jag känner mig duktig idag, istället för att ligga och dra mig i sängen tills det nästan inte är lönt att försöka gå upp :) , var jag upp när klockan ringde första gången vid 06.20

Upp, in i badrummet, i med frukost, gjorde mig lite extra fin (dvs tog på mascara :P ) och susade ned för trapporna, snälla pojken hjälpte mig köra ut bilen (så det itne behöver ta fem minuter för mig att komma ut, vår port är såååå trång) så jag kom till läkaren strax innan min tid kl: 07.30

Bort med stygnen (nu vet jag hur det kändes för kissarna) och för att sjuksystern var så gullig och gjorde det på studs var jag ute från Capiokliniken några minuter över halv... hann t.o.m springa in till grannen (Mc Donalds) och grabba en Latte i farten, var tom på jobbet lite tidigt.


Ruskigt effektiv har jag varit på jobbet nu också ...fixat lite med konferansrummet som höll på att bli dubbelbokade, jag fixar! :D


Igår kväll när jag kom hem hade min snälle snälle pojke tagit in några lådor från förrådet, jag gic igenom tre av dem. De var mina gamla Barbiesaker *fniss* och My Little Ponnies , kommer ni ihåg :)

En låda saker behöll jag , en låda skänks och en låda blev tom :)

Effektiv

Av Vivi - 14 maj 2009 13:42

Oj.... idag har det varit riktigt mycket att göra på jobbet, han ju knappt hunnit blogga :)

Katterna tänkte komma med ett inlägg men det får nog vänta lite, de får knipa datorn när jag har lite mindre att göra ... ehhhhh ... :D


Idag ska vi till banken det blir mest lånprat, den 5:e är snart här och då ska vi ju träffas och byta pengar mot nycklar, ihhhhhhhhhhhhhh!!!

I helgen blir det med andra ord nog en helt del packande och röjjande.

Vi kommer åka hem en sväng till mampap med lite saker som mamma kan sälja på sin skolloppis, ska donera lite ungdomsböcker till skolbibl. också.

 Svänger nog även förbi Chilli och fixar den där TV-bänken och vardagsporslinet vi kollade på ;)


Poslinet är runt med blommor, svårt att beskriva och finns ingen bra bild.... men snyggt var det ...det blir nog 4 svarta och 4 vita...

Jag och pojken gillar att blanda, 8 st borde räcka till vardags....

Av Vivi - 14 maj 2009 11:11

Man kan inte ha för mycket skor

eller smycken

eller kläder

  eller choklad....


Av Vivi - 14 maj 2009 10:17

I aftonbladet står det att ungefär var 20:de kvinna äger över 100par skor, tycker inte det låter SÅ mycket med var 20:de kvinna men jag är inte förvånad!  Läs här


Själv kunde jag inte låta bli att börja räkna, jag försökte ju sälja lite av mina skor på Fyndtorget i helgen men utan succe´ , det var ju fina skor!!

Nu spenderar jag inte en förmögenhet på skor utan det blir mest rea-skor, men det blir ltei pengar ändå om man slår ihop det ...


Jag har iaf 9 stövlar (en del kan jag inte ha längre), 3 stövletter (som jag aldrig använder längre) , ett par riktiga gummistövlar, ett par rejäla kängor, inte mer än 3 "sneakers", 2 ballerina , 5 andra lågskor,  4 pumps, 3 partysandaler... hmmmm har säkert glömt ngt, har ju minst 31 par skor.....

Oj ..... ska försöka ta en bild på min skohög nu när vi ska flytta *fniss*


Detta leder ju till en sanning... en dagens sanning ... (se nästa inlägg)


Oj ja just det ...jag har et par stövlar till .... 32 .....


Av Vivi - 14 maj 2009 08:03

Min garderob är mestadels grå och svart, lite vitt & rosa finns där också, kanske lite tråkigt men det passar mig. Att det däremot är grått ute är sååååå trist!

Jag vill ha sol! Nu spelar det ju ingen roll enligt vissa eftersom vi jobbar inomhus men sol gör gott där också, jag lever på solenergi!

Jag hoppas dock ännu mer på sol i sommar än nu, har haft funderingar på att ta ännu en vecka ledigt i sommar men jag tror inte jag har råd, hade varit så otroligt skönt med en extra vecka, men jag får drömma om det till ett annat år.


Hmmmm jag tror pojken planerar ngt ...han satt och kollade på resesidor igårkväll och var väldigt hemlighetsfull. Min pojke är bra på det sättet, han kanske inte är bra på de små sakerna alltid, men har en ovanlig förmåga att överaska med lite större saker. Även om jag skulle bli toklycklig för en liten överraskningsresa eller weekend så oroar jag mig lite för två saker:

- Pengar, att vi egentligen inte har råd

-Tid, kanske låter dumt men med bara 3 veckors semester/ledighet hade jag velat stanna i sverige och njuta av sommaren och huset, vill inte bli borta för länge.


Sedan har vi ju pratat om att spara till ngt större... det är klart att jag vill bli överraskad, jag älskar att bli överraskad, jag önskar jag bara hade mer tid & pengar. :)


Av Vivi - 13 maj 2009 15:21

Idag har jag fått besök, min PA på Manpower har varit på min arbetsplats och jag blev jätte glad. Hon är så snäll, tyvärr hade hon inte så mycket mer info om vad som händer med mig, jag ahr ju inget slutdatum på hur länge jag ska vara här.

Jag börjar ändå trivas bättre och bättre på jobbet, tycker fortfarande de är lite lite att göra, jag blir lite lat. Sedan gillar jag inte Manpowers lönesystem , men jag är jätteglad att jag har ett jobb!!


Vi ska till huset antingen ikväll eller i morgon och titta på golvet tillsammans med en kille från en byggfirma. Ska kolla pris och tid för att byta det :)

Det känns bra och skulle vi inte få det bytt är det allvarligt talat ingen katastrof, det hade bra varit praktiskt innan vi flyttar in.


Vi ska nog beställa en TVbänk på chillie också , efter lite om och men blir det nog denna (se bild här) i svart, vad tycks???



Av Vivi - 13 maj 2009 10:48

 Någon som sett min disciplin????

Jag verkar ha tappat den, finns ingen stanns att finna...

Jag vet att jag hade den på jobbet igår för den hjälpte mig igenom eftermiddagen, men sedan när jag var och handlade efter jobbet var den borta. Jag tror jag kan ha förlorat den på ICA... jag köpte nämligen tre små choklad bitar, ni vet de där som brukar finnas vid disken som har rödguldigt papper och en elefant i emblemet. Någonstanns där har jag nog tappat den!!


Om någon vänlig själ hittar min disciplin , snälla lämna tillbaka den.

Den känns igen på att den är ombytlig och svag , men jag behöver den!


Av Vivi - 13 maj 2009 10:22

En purrande kelen katt är en av världens bästa väckarklockor


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards