MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Ändring av kategori

Av Vivi - 19 maj 2009 15:18

Som sagt ..jag är tjatig idag!


Jag har nu ändrat Dagens sanning till Dagens kort och gott!

Det blir lite tjatigt med sanningar hela tiden så jag prövar att variera lite! :D

 
ANNONS
 
kurrelina

kurrelina

19 maj 2009 17:06

Delikatessen med äggula i maten fungerade inte på min kräsna lilla goa katt....suck.
Men han får en äggula ibland och jag trodde han skulle äta den med större glädje i maten...men icke sa nicke...
ha det gott
kramizzzar

http://www.av-eriksson.se

 
malin-heléna

malin-heléna

19 maj 2009 17:22

Hum.. han äter typ bara torrfoder. :P Men blir jätte glad när han får smaka pannkaka av mig när jag äter det. :D hihi..
Men vanlig kattmat (mjukmat som du kallar det :)) är han inte så svag för. Det får han bara ibland, annars blir det bara att vi måste slänga det.

http://malinhelena.blogg.se

 
Brian

Brian

20 maj 2009 07:55

Mm variation kan vara bra =)

http://bri.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se