MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Nu har en katt blivit ihjälbiten av en "kamphund"

Av Vivi - 19 maj 2009 14:13

Jag skrev igår om en artikel i Hallandsposten om en så kallad "kamphund" som gått till attack mot en annan hund, läs här.

Nu har det häny igen men med en katt, katten blev ihjälbiten av en ägare som inte hade koll på sin hund, läs här i hallandsposten idag.


Jag kommenterade den artikelt i Hallandsposten igår och skrev bland annat att det känns ganska jobbigt att gå ut och gå med mina katter när folk inte har koll på sina hundar här i stan. Dessa två hundar var ju faktiskt kopplade men ägaren kunde inte hålla emot dem.

Jag tycker inte folk ska skaffa hundar de inte kan hantera! Jag förstår om en "olycka" kan hända under vissa omständigheter men det här beror förmodligen på att ägarna inte kan hantera de hundar de skaffat sig.

Jag gillar inte utrycket "kamphund" särskilt mycket eftersom de ger vissa hundraser en stämpel och jag anser att de är upp till ägaren hur du hanterar djuret och inte upp till djuret. (hänger ni med)

Hävdar dock fortf. att vissa raser skulle det krävas certifikat för att få ha!


Ush stackars ägarinnan till katten, jag hade varit otröstlig om det hade hänt mig och jag hade hatat ägaren till hunden och då är jag inte en person som gärna använder ordet hatar.

Mina älsklingar!!! 

 
ANNONS
 
Oskar

Oskar

19 maj 2009 14:45

Hejsan! Då är du deltagare nr 4 i den lilla tävlingen. Kul! jag önskar dig lycka till.

Ha det bra.
Oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

20 maj 2009 21:44

Men katten blev inter ihjälbiten av ägaren hoppas jag ;)

Håller med dig helt ang folk som skaffar hundar de inte kan hantera. Och att kamphund inte är en särskild ras. Det är ett beteende som lika väl kan återfinnas hos en pudel som hos en pitbull. Parar man arsint och bitsk tik med argsint och bitsk hanhund blir ju resultatet argsinta bitska valpar. Vilken ras de än är. Och om man sen uppmuntrar kampviljan hos valparna är det ju kört om en ovan person blir ägare sen.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se