MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Något är annorlunda....

Av Vivi - 19 maj 2009 08:21

Det är något på gång, Matte och Husse håller på med något.

Det tar in lådor som vi ska leka med men efter ett tag så fyller de lådorna med saker och då får vi inte vara i dem längre!!!! Taskigt !!!

Jag och mamma ÄÄÄÄÄÄLSKAR lådor, det är det bästa vi vet så jag tycker faktiskt att de alltid skulle ha ett par stycken hemma vi kan leta med och att ge oss lådor och sedan ta bort dem, ja det är bara ondsint!


Mamma pratar om något hon kallar flytta, jag har aldrig gjort det men mamma har, men när hon flyttade hem till Husse och Matte så var det bara hon som flyttade, nu verkar de vilja flytta med sig hela lägenheten.

Tänk om de ska flytta ifrån lägenheten och oss, visst hade jag gillat ett eget boende men vem ska ge mig mat!!!??? Dammråttorna smakar ju inte så mycket ....

Nej det är bäst att vi intar en av de där lådorna så att vi är säkra på att vi kommer med!


 
ANNONS
 
Tre katter

Tre katter

19 maj 2009 10:11

Vilken go bild på er i lådan!

http://3katter.blogspot.com

 
Ingen bild

Karin

19 maj 2009 14:35

nära nu med flytten!! att ni ska flytta till ett alldeles eget hus.. så himla roligt :). Mina katter älskar också lådor och skulle helst ha flera framme hela tiden ;).. vi ses på onsdag!! :) kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se