MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Ni vet väl vart ni ska bada i sommar?

Av Vivi - 19 maj 2009 08:13

Aftonbladet hade en lite rolig lista på Sveriges renaste stränder och det verkar som Per Gessle är viktig eftersom "hans" strand är en av de renaste ;)


Sedan ska vi berätta att Tylösand ofta är full utav fimpar, flaskor och annat för att folk är så jäkla lata och inte orkar gå 20-50 meter till en soptunna, nej fy skäms på er !!!

De brukar däremot städa bort dessa nattetid eller tidigt på morgonen, men på eftermiddagarna finns det en massa skit i sanden.


Vad är det värsta ni hittat på stranden??

Själv har jag hittat en använd kondom ....BLÄÄÄÄÄ!!

Annars avskyr jag fimparna mest, när jag var 2 år åkte jag in akut för nickotin-förgiftning för att jag trodde de var godis och hann äta en massa äckliga fimpar innan min mamma insåg vad jag gjorde, så ni som slänger fimpar... det kan faktiskt sluta illa! 
ANNONS
 
sanne

sanne

19 maj 2009 10:15

När vi var i Goa (södra Indien) för några år sedan berättade ryska grannarna "i solstolen bredvid" att de hade hittat kanyler på stranden. jag såg aldrig några, men barfota ..nänä..
När dottern var liten kom jag en gång på henne med att tugga tuggummi. Frågade var hon fått tag i dessa.
Hittat på marken svarde hon lyckligt...
Så jag håller med dig.
Tänk om folk kunde använda papperskorgarna eller ta med sig sina sopor hem *suckar*

http://zephyren.wordpress.com

 
Zandra

Zandra

20 maj 2009 23:41

Jag hittade ett fiskedrag en gång. Med foten... >.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se