MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Min kärlek

Av Vivi - 17 maj 2009 22:34

Känsliga läsare varnas, en kärlekdos i stora mått!


Även om jag alltid älskar honom finns det dagar som känslorna sveper över mig som en stor tidvåg, överväldigande och mäktig.

Han är så fin min pojke, det känns så overkligt allt sammans, jag kan inte riktigt förstå hur jag lyckades ha en sådan tur att träffa ngn som respekterar mig och älskar mig som du gör.

Jag blir överväldigad när jag inser att vi håller på att köpa ett hus tillsammans, jag blir överväldigad av att du lägger ned mer pengar i huset än mig och ändå delar vi 50/50 på allt. Du tror på oss och efter nästan fyra år kan jag fortfarande ha så stara känslor för dig att tårarna rinner ned för mina kinder av ren kärlek och lycka!


Jag har tidigare spelat At the beginning en underbar låt som är till dig min kärlek, min pojke och om det finns tvillingsjälar, då är du min!


 
ANNONS
 
kurrelina

kurrelina

18 maj 2009 07:29

Åh så härligt du skriver om din kärlek...önskar er ett långt och lyckligt liv
kramizzzar

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

18 maj 2009 10:09

Det där får inte alla vara med om. Ta hand om varandra nu! Vad härligt det är med äkta Kärlek.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sanne

sanne

18 maj 2009 22:07

Men det är just sådnat som gör mig så tårögd..
Kääärleeek..*suckar djupt* och jag kan känna samma sak när jag ser min Gubbe efter 25 år trots att han har fått "grå tinningars charma*

http://zephyren.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se