MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Till alla "Nightmare before x-mas"-fans där ute....

Av Vivi - 17 maj 2009 16:18

Jag är ju ett stort fan av Tim Burton och hans filmer, detta är inte Tim men verkar vara i samma anda och de finns ju tydliga kopplingar efter som det är samma regissör som till Nightmare before X-mas.

Jag kommer se den !! 

 
ANNONS
 
Brian

Brian

18 maj 2009 00:59

Hej!

Jag AVGUDAR Tim Burton: Han är ett GENI!

Hans Nightmare Before Christmas och speciellt 3D versionen är den bästa filmen som någonsin gjorts!!! "What's this? What's this?"

Den här verkar grym! Tack för tipset!

http://bri.bloggagratis.se

 
Brian

Brian

20 maj 2009 07:54

Jo jag håller med Nightmare kan man verkligen se hur många ggr som helst =) Använder Du facebook? I så fall kan du söka upp mig på "Brian Cezar" eller om du har MSN så är adressen: bri@live.se - vore roligt att prata med dig, än mer genom en blogg ;) Inget fel på blogg men ändå. Jag kommer fortsätta läsa din blogg. Nu är det snart jobb, Ha det bäst! Kramisar

http://bri.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se