MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Grattis Norge, bra kempat Gutter

Av Vivi - 17 maj 2009 10:17

Nu är inte jag en person som förkovrar mig i schlager, det är inget jag föredrar när musik välj men att inte se finalen i Eurovision song contest, ja det skippar inte ens jag.


I år blev jag förvånad över hur måga bidrag jag faktiskt gillade, jag kommer mer än gärna dansa loss till turkiets bidrag i sommar, lyssna till Estland eller Island och dessutom vann min favorit Norge!

Norge får vi ju nu gratta dubbelt efter som den är den "suttonde mai" idag!


Ett stort HIPP HIPP för söta Norge, ja ingen kan ju säga att den där lilla hundvalpsblickande ynglingen på scen inte var bedårande söt!


Hade ni någon annan favorit ??

 
ANNONS
 
Pippi Långstrump

Pippi Långstrump

17 maj 2009 11:28

helt klart rätt vinnare.

http://barbarella.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

17 maj 2009 21:49

Norge var min favori också. Island var min andra favorit. Jättekul att den blev tvåa. Nu har Norge dubbel anledning att fira! Det jag tyckte var så bra i år är att det inte var några skojbidrag. Inga utklädda stollar som sjunger nåt konstigt. Det tyckte jag var riktigt skönt!

Ha en fin kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se