MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Schlageruppdate ala´ Viv

Av Vivi - 16 maj 2009 22:54


Island           Vacker röst, vacker låt!

Grekland       Bläää...isha.... som en hög , slime:ig tachno dansare

Azerbaijan     Svängig men inte tillräckligt

Moldavien      Det var svängigt och det kändes etniskt

Malta              Rösten

Estland           Underbar låt och jättefin röst!

Tyskland         Det enda som fastnade var fröken Dita

Turkiet           Ingen vidare röst men jag gillar verkligen låten

Norge              Kärlek!!!!

Ukraina          Ha ha .... för mycket på ett härligt sätt!!

Finland           Oh ljuva 90-tal kan man skymta Boomfunk Mc ??


Av dessa bidrag som är de som fastnat mest så är mina personliga favoriter:

Island, Estland och NORGE !!!!! 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

17 maj 2009 01:23

Jag har förespråkat Norge som vinnare i över 3 veckor. Så rätt jag fick hihi..
Jag röstade på två bidrag i kväll och det var Norge och Island så jag känner mig lite stolt nu :-)
Sambon och jag slog vad. Jag trodde att Norge skulle vinna och han trodde att Sverige skulle vinna. Nu måste han följa med mig till Det nya storbyggda Ikea hihi

Sov så gott
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se