MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Rosébank och mer om N.Y.

Av Vivi - 16 maj 2009 10:06

Lite huvudvärk har jag idag , det blidde lite senare än vad jag hade tänk igår. Jag dricker ju helst drickar om jag ska dricka ngt med alkohol men rose´vin funkar fint också.

Efter blott två glas rose´ och en drink så har jag huvudvärk, bara lite huvudvärk men ändå huvudvärk....man blir känsligare med åldern :P


NEW YORK är nu bokat som sagt och det känns jätteroligt, får se till att spara lite pengar nu så vi kan ha riktigt kul!! Jag kan inte riktigt fatta det !!

Resan, hotell 3 nätter kostar för både mig och min pojke 9500:-   TJOHO!!!

Det blir pojkens första besök och mitt andra, men jag var ju 17 år när vi var där så det var ett bra tag sedan :)


Ikväll blir det ev. schlager hema hos syster, just nu vill jag bara ut i solen och njuta men vi måste väl röjja lite här hemma också !!

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

16 maj 2009 16:02

Hej, vad kul att du ska till New York, en super härlig stad ju där det finns hur mycket som helst att upptäcka. :-)
Var där förra året, längtar tillbaka nu. Trevlig resa!
Mvh Sofia

http://reseskildringar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se