MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Att sätta dit en "player" - definitionen av girlpower!

Av Vivi - 29 april 2009 13:45

Detta är ytterligare ett "hämnd minne" , denna gång var hämnden inte personlig men det var en kille som betedde sig ganska svinigt...så när jag hade chansen kunde jag inte låte bli att få honom att svettas lite ;)


Oj vad kul vi hade haft, det var alltid lika roligt att festa på Leffes i Tylösand på sommaren, woho det var sommar!!

Vi var på väg hem men som alltid en varm partykväll mitt sommaren, så tar det ganska lång tid innan man kommer hem, man står och pratar med kompisar, någon frågar efter en efterfest, några undrar hur man får tag på en tax osv.

Jag ser en av mina tjejkompisar en bit bort stå och prata med några killar, prata och prata, det såg ut som en utskällning. Jag försökte vara lite diskret och hålla mig i bakgrunden , orkade inte dras in i ngt nu, kunde vi inte bara gå hem...

Jag förstod på min kompis att den ena killen hade haft sex med en av hennes kompisar (Vi kallar henne Marie) och sedan bara dumpat henne, dessutom hade han gett henne klamydia och hade dessutom förnekat det.

Han stod där och såg så jäkla nöjd ut...

- Hur ska jag komma ihåg alla jäkla brudar jag har haft sex med?!

Ropade han till min kompis.


Nu är det så att jag hade haft min beskärda del av så kallade "players" denna sommaren och var väldigt trött på killar som lovade guld & gröna skogar och sedan bara stack ... 

Det är okej med onenightstands enligt mig men var ärliga med det, lova inte en massa saker bara för att försöka få tjejen i säng.

Jag såg rött....


Vi kallar denna kille för Peter, när Peter hade ropat detta vände jag mig om och såg lääänge på honom


Jag: - Tack så jävla mycket!!

Peter:- Vadå ???

Jag: - Det är jag som är Marie !!


Jag vet inte riktigt hur det gick till men mina erfarenheter från teatern kanske gjorde sitt, jag lyckades få honom att tro mig.

Han ställde en massa frågor i början och sa att vi inte alls hade haft sex, men på ngt sätt lyckades jag vara påhittig nog.

Oj oj oj vad killen skämdes, han vred sig som masken på en krok och fjäskade som bara den.

Hur kunde han glömma en vacker tjej som mig osv. 

Han bad flera gånger om ursäkt innan vi skiljdes den kvällen och ärligt talat ... jag hade inte det minsta dåligt samvete för att jag ljög honom rakt upp i ansiktet.

Han hade själv skrytit om att han inte kunde komma ihåg alla sina sexpartners. 

Jag kände mig nöjd med att veta att nästa gång kanske han skulle tänka sig för en extra gång!


Jag kan också berätta att det sprack senare den sommaren, jag blev avslöjad... ha ha ...

Han kände en bekant till mig och jag träffade både två på stan, han blidde lite snopen när han senare fick reda på at jag inte alls var Marie *fniss*  


Idag är han stolt pappa och sambo, han verkar ha blivit en riktigt trevlig kille med ett stabilt förhållande :)

Jag tror knappast det var min förtjänst, jag tror bara han växte upp helt enkelt, det är tur att några av dem växer upp :)


 
ANNONS
 
Ingen bild

sanne ser dåligt

29 april 2009 16:04

Sitter utomhus och borde inte besöka de som kör svart (alltså svart bakgrund)'fniss*
Men jag får läsa senare..
MEN
Hälsa gärna söta lilla “Angel” att Luddes “stavningskontroll” hotar att förvandla honom till ett sadelskydd om han kliver runt bland tangenterna..
OCH träd kan man plantera (ler stort och lyckligt i mina nya trädgårdsbyxor!)
Trevlig "lillördag"!

 
Vivi

Vivi

29 april 2011 08:28

Hahhahahaha msåte skratta till mina egna felskrivningar... för det är ju jätte svårt att få tag i just en tax mitt i natten .... *fniss*

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se