MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Catfight

Av Vivi - 23 april 2009 11:31

Jag har börjat bekymra mig lite för mina små där hemma.

Athena & Angelique, de verkar inte komma överrens så där jättebra. De vr länge sedan jag såg dem ihoprullade tillsammans, de sover var & en för sig numera och någon gång om dagen så bråkar de med varandra. oftast är det Angelique som hoppas på Athena och många gånger bara för att hon vill leka men Athena blir nästan alltid lite purken. (Purken...inte ofta man använder det ordet :)  )

De är inga våldsamma slagsmål direkt utan som värst jagar de varandra och ibland ryker de ihop när Athena blir riktigt sur och ska säga ifrån.

...Jag tror inte det är så farligt, de kan äta ur samma matskål samtidigt osv men jag är en såda hönsmamma när det gäller mina små älsklingar!!

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

23 april 2009 20:32

Så länge dom inte bråkar så mycket är det nog lugnt..
Dom är väldigt söta!!

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sanne

24 april 2009 07:47

SÖÖÖÖTA!

 
Zandra

Zandra

24 april 2009 11:04

Det är nog ingen fara. Mina slåss ibland så det nästan flyger hårtussar. Och säger väldigt fula svordomar till varandra.
Men ingen av dem har någonsin skadat den andre. Inte riktigt varje dag, men ganska ofta händer det att de ryker ihop. Oftast när den ena vill leka. Men övrig tid är de hur lugna som helst.
Men de sover inte tillsammans längre som de gjorde när de var kattungar.
Katter gör nog bara så där. Särskilt om den ena är yngre, då handlar det väl om att hävda sin rang.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se