MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Försenad

Av Vivi - 23 april 2009 09:42

Idag kände jag mig försenad till det mesta....

Min pojke var tvungen att pallra sig upp redan vid kl. 06.00 i morse för att han skulle ta tåget till Göteborg. Jag mumlade ngt i kudden om skjuts till tågstationen men min underbara pojke bara pussade på mig och sa att han skulle promenera.

Jag låg och drog mig lite extra i morse då jag hade hela 180*200cm för mig själv! :) Sedan kämpade jag med frukosten et bra tag innan håret sattes upp och lite ID mineral foundation pudrades på , jag sminkar ju inte mig så mycket, blir lite billig ögonbrynspenna från HM och dyr ID foundation (men jag äääälskar ID.)

I morse hade ju dessutom det bestämt sig för att vara längre köer och mer trafikanter på vägarna!

07.59 satte jag mig i receptionen, i detta fallet var det ju precis en minut för tidigt ;)

Jag hatar att komma precis då jag ska börja för jag tycker om att ha 10 min. att filosofera på när jag kommer till jobbet.

Ikväll kommer pojken hem sent så jag får rå om mig själv efter jobbet, jag tror jag ska handla lite gott på vägen hem, lax, champinjoner osv. göra en riktigt god pastasås! Pojken tål ju inte champisar så jag lyxar med det när han är borta! Sedan kanske jag tar och simmar lite ikväll, antingen det eller en långpromenad!

Ibland är det skönt att abra rå om sig själv, inte "bråka" om fjärkontrollen eller vem som ska laga mat :) , men det är skönt att han sover hemma, sängen är så stor och tom utan honom i den :)

  


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

23 april 2009 11:03

Skönt med lite egen-tid! =) Det fick jag igår kväll när jag kom hem från min dansträning. Sambon hade lagt sig tidigt, så jag var boss över fjärrkontrollen.
De visade Mumien på 6:an. Och fast det är Jungel-George som är huvudperson var den läskig! ^^

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

23 april 2009 20:30

ID vet jag nog inte vad det är för märke? Jag använder foundation från MaryKey nu och den är kanonbra. Men det kan vara kul att prova nåt nytt. Hur dyr är den?

Ha en fin kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se