MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Läs Marcus Birros krönika!!!! *lycka*

Av Vivi - 20 april 2009 11:29

Trillade in på en krönika på expressen, ngt jag aldrig brukar göra.

Jag är så glad att jag läste denna för Markus lägger fram ngt så otroligt viktigt!

Läs:  http://www.expressen.se/kronikorer/marcusbirro/1.1533622/marcus-birro-varldens-vackraste-skratt-till-frukost


Jag tänker på den första familjen jag var barnflicka åt, pappan i den familjen hade aldrig tid för sina barn, han gick innan de gått upp och kom hem en halvtimma innan de skulle sova och då var det oftast så att han marcherade rakt in på sitt kontor.

Han pratade alltid om allt han skulle göra med barnen ....när de blev äldre.


Den gången jag insåg att jag inte kunde jobba för dem mer var när pappan såg sin 3 åriga son slå sin 1½ åriga syster, han flög fram och skrek på sin son och ruskade honom.

Han förstod inte, hans son ville bara ha hans uppmärksamhet, på vilket sätt som helst. Ett barn ska aldrig behöva utstå en sådan behandling, frun bad om ursäkt för sin mans behandling, men han var ju stressad och sonen hade ju slagtits, jag var bara tyst..

Hade det varit idag när jag inte var en osäker 20 åring hade jag nog tagit den lille pojken i mina armar och talat om både ett och annat för mannen som aldrig var pappa!

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

20 april 2009 12:30

Det är lite läskigt hur vissa kan trubba av sig från sin familj och frun ursäktar honom!
Det måste ju finnas nåt kärleksband till barnen som säger att man inte behandlar dom så där..
Det blir nog tyvärr så när han har börjat tagit sin familj för given att dom bara finns där..!
Förstår att du inte kunde vara kvar där..

Ha en fin dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

20 april 2009 13:12

Tyvärr är det inte jag som bestämmer att jag vill jobba 11 timmar, det är bara ett pass som är så långt på helgerna, och ibland måste man ju ta det. Men det går rätt så bra. och jag jobbar inte mer än 30tim/veckan, eller det står det i mitt kontrakt i alla fall, men det kan bli lite mer ibland. :)
När jag får lön ska jag dra med pojken till ullared!!! :D hihi, jag längtar han är rädd. :P
Sedan måste jag spara en del till sommaren och självklart lägger jag undan pengar till min utbildning, så så mycket spenderande blir det inte. :)

Hur går allt på jobbet för dig nu föresten? Känns allt bättre?
kramar

http://malinhelena.blogg.se

 
Zandra

Zandra

20 april 2009 15:19

Vilken bra krönika!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se