MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Skolan, ett hett diskussion ämne...

Av Vivi - 17 april 2009 13:54

Det blir ett kort inlägg denna gång ...

Jag skrev tidigare om den nya skollagen som varit på tal (läs här) 

Jag hittade en artikel i Hallandsposten idag om en skola som faktiskt GÖR något åt de problem som har uppstått på skolan.

De har satt in verksamhetsstödjare på skolan för att hjälpa undomar & lärare med de konflikter som uppstår.

En god vän (en fantastiskt tjej ) jobbar med just det här och jag blev så glad när den här sortens arbete lyfts upp i media!

Självklart har framtids optimisten varit framme och gett en kommentar ;)

Läs artikeln här!

 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

17 april 2009 15:19

Härligt att vissa skolor gör något. De flesta andra, spec mindre skolor, påstår ju bara att det inte finns mobbing och oreda på deras skolor. Men det är ju skit snack. Sådant finns överallt.

Jag har i alla fall brytit detoxen idag, fungerade inte längre. Så jag har ätit vanlig mat nu, men där emot har jag ätit mycket mindre. (mitt problem med mat har alltid varit mängden) Så jag har nu börjat äta på småtallrikar istället för en normelstor. Så portionerna blir mindre och där med får jag i min en bättre mängd mat. :) Fpr se om detta lyckas. Och så äter jag självklart nyttigare. Ska hålla mig bprta från alkohol och godis och sådant de närmsta veckorna med.
Men detoxen var ändå en bra start, för jag är faktsikt inte sugen på godis och skräpmat nu, som jag var tidigare. Då kunde jag liksom vilja ha massa godis direkt efter maten, och det är inget bra tecken..

http://malinhelena.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

25 januari 2010 09:07

Hej vännen! vilka fantastiska skor!
Var ute och googlade ang. mitt arbete som verksamhetsstödjare för att se hurvida begreppet används på andra skolor. Och plötsligt fann jag din blogg och ditt fina inlägg om funktionen! Jag bidde mycket glad.
tack för de fina orden!

Du är så fin

Kram Nina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se