MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

ännu ett par filmtips kanske??

Av Vivi - 17 april 2009 11:27

Beställde lite filmer från CDON , snacka om snabb leverans! Jag beställde i onsdags och jag hade filmerna redan igår ...det är EN DAG !! Bra jobbat...ha ha det kanske har en synsk person som jobbar där ;P


Vad beställde jag då


ICE AGE 2

Detta är ju en fortsättning på tvåan och som många andra uppföljare så var den inte lika bra som ettan. Det är precis som jag skrev om Madagaskar 2  det är karaktärerna som faktiskt gör hela filmen.

Jag kommer dock inte missa chansen att se trean som kommer snart, jag är ju svag för denna kategorin av "nya" tecknade familjefilmer!

Vill ni se trailern för trean ? Klicka här


PAY  IT FORWARD

Finns det en mer underbar film, jag älskar denna filmen!!!

*suck* *dubbelsuck*

Detta är en familjefilm om en ung pojke som har ett ovanligt projektarbete i skolan, detta arbete innebär att göra goda gärningar och skicka dem vidare, Pay it forward.

Om ni inte har sett den, se den! Se bara till att ha en hel ask full av näsdukar för jag snyftar bara jag tänker på den.


STEKTA GRÖNA TOMATER

Länge sedan jag såg denna nu, men det är en klassiker och också en av de filmer som ligger i topp vad det gäller världens bästa filmer.

Det är en familjefilm med bra starka kvinnliga karaktärer. Om vänskap och att hitta sitt självförtroende, sin självkänsla...

Inte sett den??? SE DEN !!!


Det får äcka för denna gång! Ut med er i solen och skulle solen gömma sig, ja ta en tripp till kiosken som hyr ut videofilmer och leta bland de äldre , billigare filmerna....där hittar ni dessa tre :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se