MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Godmorgon kära vänner

Av Vivi - 17 april 2009 08:31

kStreck på er för idag är det en ny dag och vad som helst kan ju egentligen hända! Du kan aldrig med 100% säkerhet säga att det INTE kommer hända så ... :)

Vem vet...idag kanske en vinstlott trillar ned i mitt knä...

Kanske ringer tidningen och vill erbjuda mig en riktigt bra månadslön för att blogga på heltid :P

Kanske en rik man fattar tycke för mig & mig sambo och vill att vi ska vara hans resekamrater när han åker jorden runt! ...You never know!


Idag har jag nog inte en endaste plan för vad jag ska göra med dagen ... det är klart att jag måste sitta här och svara i telefon till 16.30 och sedan ... ja ...kanske tacos ikväll? Kanske en tvätt ska tvättas, kanske läser jag lite till ur underbara white oleander , kanske hyr vi en film...

Imorgon är det däremot planerat, under förmiddagen ska jag och syster simma, basta, ta en sväng på stan, äta en god lunch! På kvällen har det pratats om utgång med några kompisar men det var ett tag sedan det pratades och eftersom jag inte hört ngt och inget blev bestämt sist så lutar det nog åt grillkväll hemma hos min syster.

Inte mig emot ;) alltid lika trevligt att umgås med underbara syster och hennes familj!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se