MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

The story of the Bedbug

Av Vivi - 16 april 2009 08:09

Ha ha ...vilken tur att jag har mina goa bloggvänner som reder ut saker och ting för mig !! :) Tack goingar!

Detta har jag fått reda på:


Zandra har kommit på att det kan vara ett litet kryp som kallas kattloppa, detta verkar vara ett kryp som inte kan bestämma sig, hoppar från en den ena till den andra och bits (som jag när jag var 22..ha ha *ler* kunde inte låta bli )

Hmmm det ska lämna små röda kliande bett.. de kliar...de är röda men det ena är ju stort....


Margita har berättat att man minsann domnar om man blir biten av en riktig  bedbug ;) (Ni får läsa alla kommentarerna )


Sanne har gett mig ett värdefullt husmorstips: Badda bettet med en fuktig bomullstuss och lägg på en magnesyl *Tsshssssh* det ska jag pröva om det inte slutat klia!


Sussi tror på myggor, de är extra giftiga nu och det är visserligen sant men jag brukar ha bra myggradar och har inte spanat in en endaste mygga.


Med andra ord har en mygga och en kattloppa fått barn och detta barn har dessutom en mormor som är en bedbug. Detta kryp har sett mig sittandes i gräset och tyckt att min blåakjol var väldans fräsig, hoppade på och började prova... insåg efter en timma ungefär att det var totalt fel storlek men då var hon inte kvar i den friska luften!! Ensam och övergiven kände det lilla krypet sig och hon har förmodligen hoppat runt en del, en sväng på Athena, en sväng på Angelique och tillsist när hon var riktigt trött ned i den stora fluffiga sängen. Det är klart att man blir hungrig efter ett sånt äventyr och då råkade ju ägarinnan till den häftiga kjolen ligga rak framför henne, det var ju kjolägagrens fel att hon hamnat där hon hamnade *morr*

-Banzaiiii!! Sa det lillakrypet och bet som attan *tugg tugg*


 Vi får nog ta en tyst minut för denna muterade lila varelse för lakanen blev tvättade dagen efter betten....


 
ANNONS
 
sanne

sanne

16 april 2009 09:32

Vill inte förstöra..men.. vad säger att bedbuggen försvann med lakansbytet?? Finns ju en madrass att gosa sig i(apropå "RentHus" igårkväll)
kattloppor kan jag ingenting om, bara magnecylknepet som jag fick av en guide (minns jag inte fel så var det på kreta)
Grekmyggen är överjävliga och så byttesmå, men äta kan de *muttrar*
men om du har ett bra apotek i närheten kan du traska in där. Personalen kan vara rätt duktiga på insektsbett och föreslå lämpliga "åtgärder"

http://zephyren.wordpress.com

 
Zandra

Zandra

16 april 2009 10:14

Mysteriet är löst! =D

På tal om din omröstning, och på tal om bröllop. Kan du inte skriva ett inlägg om hur ditt drömbröllop skulle se ut! =) Skulle vara kul att veta. Alla har olika åsikter om den saken. Glöm inte att ta med galen möhippa och sånt ^^
Kan ju även användas som hint till pojkvän och vänner ;)

Psst.. Du har fått en ny titel bland mina länkar =)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se