MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2009

Av Vivi - 25 mars 2009 08:05

HJÄLP! Jag är korthårig!!!!!!!!

För att man ska förstå vilken omställning detta är för mig måste man komma ihåg att jag hade midjelångt hår när jag var 3 år gammal och har aldrig haft kortare än så.

Min kompis som är frisör var skyldig mig en klippning eftersom hon fick ett par snowboardskor av mig ( ha ha det var typ 2 år sedan men jag klipper mig ju inte så ofta ;p )

Hursom ... igår var hon och Tilda hemma hos mig för att äta kakor, prata tjejsnack och toppa mitt hår.

(Vi saknade dig Karin men håller tummarna för dig, du kommer klara det jätte bra !!)

En toppning på ca 15cm blev det ....oj! Nu har jag bara hår till strax under brösten ....DET ÄR JÄTTE KORT!!! Det går inte ens ned till midjan, jag har nog aldrig haft så kort hår ...mjaa....kanske när jag var typ 2 år då .

Nu har jag en 15cms toft hemma som jag funderar på att ge till någon perukmakare, är det ngn som vet hur (och om det är lönt) man ger bort hår så de kan göra peruker till barn??? Mitt hår kanske kan hjälpa till att göra en peruk till en liten flicka med cancer t.ex Känner att det är vad mitt hår hade velat!


För att illustrera min numera f.d hårLÄNGD...

Puss utanför Göteborgs Operan efter Mary Poppins *kärlek*




Av Vivi - 24 mars 2009 22:12

Denna låten rockar....

Av Vivi - 24 mars 2009 13:49

Det var en så stor häftig grej...

Jag hade vunnit två biljetter till Linkin Park ... i LONDON!!!

Ohhh vad roligt jag hade, jag tog med mig min dåvarande "bästis" , hon verkade inte uppskatta resan så där jättemycket, men jag hade iaf otroligt roligt.

Vi såg deras underbara konsert och skrek oss hesa, vi blev bjudna av en killkompis på ett jätteroligt uteställe där vi träffade massa galna italienare ha ha ...eller JAG kanske träffade dem mest, antingen jag ville eller inte. :)

Vi hamnade på fel buss och gick vilse i ngn förort mitt i natten, sicket äventyr...

vi blev som tur var räddade av en hjälte som körde en stor ståtlig röd plåtspringare

Vi drack så mycket kaffe vi orkade och hade råd med på Starbucks...

Det regnade PRECIS hela tiden!


Sista dagen så sprang vi till Starbucks en sista gång innan vi skulle ta oss till flygplatsen, på vägen dit såg jag en av de mest hjärtskärande synerna i hela mitt liv ... i den stora och väldigt dyra staden London där regnet piskade oss som hundar satt en skäggig man och skakade... han skade av sköld och han skakade nog även pga ngn slags nervsjukdom.

Mitt hjärta blev översvämmat av kärlek och medlidande, samtidigt som en känsla av tomhet och hopplöshet drog över mig, det är en konstig känsla men ni kanske känner igen den....

Väl inne på Starbucks gjorde jag en av de bästa sakerna jag någonsin gjort,

jag hade inte mycket pengar kvar men det räckte till en stor kopp te och en stor macka! På vägen tillbaka så satte jag mig ned och gav honom tet och mackan (detta kändes mycket bättre än att ge pengar).

Det som gjorde ont var att jag inte kunde ge honom mer, vissta hade han behövt mycket, men framför allt vår tid och uppmärksamhet!

Den lilla stund vi kunde stanna (vi hade ju tyvärr ett flyg att passa) fick veta att vi var på väg till Sverige, i Sverige hade han minsann jobbat...det var då hans nervskada började ...när han var målare ...


Det man ska komma ihåg var att detta har en gång varit en vanlig man ... en stark, frisk, härlig man som jobbade som målare, men han fick otur. Han bodde i London och blev sjuk, kunde inte jobba...England har inte samma skyddsnät som Sverige och det är svårt för en stolt man att be om hjälp...  

Snacka om att slungas mellan verkligheter, två unga partybrudar som varit på konsert och fin klubb i London möter en man som är hemlös.... vilken skillnad.

Jag var väldigt tacksam över allt det jag hade efter den helgen!


Jag tänker fortfarande på honom, om det är så illa att han har dött då tror jag att han har återfötts som tomte...han skulle blivit en bra tomte! 


Av Vivi - 24 mars 2009 11:29

Hi hi .....mina katter är avundsjuka ...de vill gå på kurs hos dena mästare!!!

Av Vivi - 24 mars 2009 09:01

I expressen idag skriver Karin Olsson om "den pinsamma fattigbloggen"

läs HÄR !

Jag blir så trött, det känns lite grand som att expressen tänk så här:

Skit! En av våra största konkurrenten har nu en blogg som läses av JÄTTE många och ger dem bra publicitet....fort hitta en reporter som kan kritisera den!


Karin glömmer att Jessika som kriver fattigbloggen ofta lyfter fram kommentarer i sin blogg som är skriva av läsare. Hon har aldrig påstått att hon till fullo förstår hur det är att vara "fattig", hon vet och är öppen med att detta är ett test och ett sätt att kanske öka förståelsen för de som lever på existensminimum!

Hon försöker göra ngt bra, hon gör det inte hela vägen ut (dvs hon väljer att göra detta EN månad, inte ETT ÅR) för det är klart att om man får välja på att leva på existensminimum och leva med en bra stabil inkomst så vet vi nog alla vad VI hade valt!

Hon säger inte att hon VET, hon säger däremot at hon har fått ökad förståelse!


Blir bara så trött på att allt ska kritiseras!!!

T o m när folk försöker göra ngt bra!

Av Vivi - 24 mars 2009 08:15

Japp...i morgon kör jag igång med min fasta / detox

Hur det kommer gå till kan ni läsa om i mitt detox-inlägg här !


Jag är faktiskt jätte peppad!

Jag ska handla efter jobbet idag, massa frukt och grönt ...och lite snabbsoppor om jag inte orkar mixa själv ....ska tigga till mig receptet av den där himelska grönsakssoppan av min mor!

Det kommer jag leva på under hela helgen i så fall, vet att det har en massa rotfrukter i sig och vitlök ...man mixar den helt (får ju inte äta annat än flytande föda under helgen) och den är såååå god! 

Ja ...jag lovar att lägga upp receptet om mamma ger mig sin välsignelse ;)


Jag är lite orolig för bieffekterna av fastan, jag kanske blir sjuk ...magen lär ju krångla, men jag har bestämt för att hålla mig hemma hela helgen så jag kan ta det lugnt och vila.


Ohhhh..... jag fick ju hem en massa DVD-filmer från CDON igår så jag har att roa mig med ju ! He he ...mitt val av DVDer ...ja de visar nog på en ganska udda och barnslig smak ... :P


En djävulsk romans (*kärlek*)

Hairspray (Linnea bara 49 kr på CDON men det visste du va ;) )

Dubbel dvd med Ladyhawk & Eragon (Vet inte varför det blev just den ??)

Simpons DVD (en av deras dvder med fyra avsnitt)

Casper the friendly ghost... OKEJ jag vet hur barnsligt det är men jag ÄLSKADE den filmen när jag var liten och jag vill se den med min systerson!


Igår var jag även på bokbytarkväll och fick med mig


Flyga drake ( har velat läsa den jätte länge)

Små änglarna ....nånting ( en deckare)

Vit oleander (på engelska)

Stekta gröna tomater (på engelska)


Helgen är fixad ;)

Av Vivi - 24 mars 2009 08:15

Dagens sanning:


Ja... den får stå för NEMI denna gång också ...hi hi ....denna strippen är helt underbar men ni måste fortsätta och även trycka på NÄSTA för det är två strippar i rad som hör ihop!

Av Vivi - 23 mars 2009 16:04

Japps ....nu har jag gjort bort mig igen på jobbet ....

Jag har hand om schemat, schemat är det vi skickar ut till "alla i topposition"  för att de ska veta vad "alla i topposition" befinner sig under veckan. Väldigt praktiskt faktiskt!

Jag skriver tex. M: mån tj.resa tis möte osv.... fast i snygg exel-fil!

Jag tänkte vara lite förutseende och duktig, så jag lade in en liten notis om att chefen har semester v. 14 så de vet det redan nu och jag tänkte att det kunde vara bra att skriva att hjans sekreterare hade det samtidigt....

Hmmmm

Vivi skrev:


Micke & Tina har semester v. 14 ....vet ni hur många som kommenterade och undrade vart de skulle åka ..TILLSAMMANS !!

*suck* sicken klant jag är ... tur att de flesta på företaget har humor :)


PS (använder inte deras riktiga namn) DS


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards