MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2009

Av Vivi - 11 mars 2009 07:57

Först måste jag bara reflektera över ordet "muckar", jag gillar det ordet, kanske inte betydelsen för muckar låter som något som borde vara väldigt mycket roligare än att starta bråk...iof muckar ju militärer och det verkar ju ge minnen för livet :)    Hursom...


Idag vaknade jag med halsont, rinnande ögon och rinnande näsa...iof har jag ofta problem med ögon och näsa ( jag VILL inte kolla allergi....)

Det är på en lagon retsam nivå ....inte så att jag är riktigt hängig men inte så att jag kan känna mig riktigt frisk heller....styggt!

Känner att jag har ngt i kroppen sedan länge... vi får väl se om eller när det bryter ut!


Igår var jag en sväng på stan, fixade med nya telefonen och köpte present till min systerson som FYLLER 8 ÅR IDAG !!!!!

------------------------GRATTIS-----------------------

Det är världens bästaste systersonson fyller år, moster lilla favvo kille!

Eftersom han inte läser min blogg kan ju tala om att det blev lego och boken Skattkammarön! Sedan ska ju moster baka sin dajmtårta för den var han sugen på  :) 

Om ni blir sugna hittar ni det busenkla receptet här !



Av Vivi - 10 mars 2009 13:23

Dagens sanning:

Att man sällan har tillgång till en kamera när det perfekta tillfället ges...


Förklaring:

Igår satt jag på jobbet och tänkte på alla negativa rubriker i tidningarna och på finanskrisen. Jag jobbar ju indirekt i bilindustrin (lagrar bilar b.la.) så det märkts ju att det är skakigt om man säger så ...

Helt plötsligt när jag kollar ut över den ena billagrings-parkeringen så ser jag en så otroligt vacker regnbåge, den var jätte tydlig och slog ned precis på bilarna! Tänk vilket härligt positivt kort det hade blivit.... det finns guld i slutet a regnbågen ;)

Jag tror det är det företagarna behöver nu ... hopp !

Av Vivi - 10 mars 2009 12:49

Jag kanske skulle berätta lite mer om hur det fortskrider med våra husplaner! Besiktningen gick ju som sagt bra, inga större fel alls bara lite smått här och var, slarvfel av den förra ägaren som gjorde renoveringen.

De har däremot fixat en av pukterna vi tog upp och det var balkongdörren, mycket bra och sedan ser det ut att bli ett uppgörelse i pengar för det andra....

Är det ngn som vet om man kan ordna ett vattenlås i ett badrum själv??

Spontant känns det ju som om det inte skulle vara varken så dyrt eller svårt... vi vet att vi behöver en fackman som ordnar till det som saknas i badrumsfönstret men resten kan vi nog ordna själva! Det är bara lite fog och lite plåtarbete och plåtarbetet har min fantastiska far sagt att han kan hjälpa till med.

Ett litet bekymmer....vi har nog möss.... vet inte riktigt vad vi ska göra åt det! Är INTE pigg på råttgift , det är jättejätte plågsamt + att jag är livrädd för att det skulle påverka katterna på ngt sätt... fällor ...noup, vem ska tömma dem? INTE jag !... Hmmm.... ngn som har ngt tips???


Helt galet roligt att vi i princip är färdiga snart!

Den 5 Juni ....tick tick ... Det är ju snart ...lite mindre än 3 mån. Jag vill ha tillgång till huset NU ! Men den som väntar på ngt gott ;)


Av Vivi - 10 mars 2009 08:32

Blidde utmanad av Linnea !

Du ska skriva alla svar med ett ord som börjar med den första bokstaven i ditt förnamn, i mitt fall V.

Du får inte använda samma svar som någon annan som du VET har gjort denna utmaning ...de jag utmanar kommer längst ned på sidan!!


1. Vad heter du?: Viveca


2. Ett ord på fyra bokstäver: Vild


3. Flicknamn: Viola

4. Pojknamn: Viktor

5. Yrke : Verkstadsmekaniker

6. Färg: Violett

7. Klädesplagg: På V ???? Öhhh...Virkad sjal !

8. Mat: Versuvio-pizza

9. Sak i badrummet: Vitvaror :P

10. Plats/stad: Versaille (vill besöka)

11. En orsak att vara sen: Vurpa

12. Något man skriker: Viva !

13. Film: V för Vendetta

14. Något man dricker: Vin (to easy)

15. Band: Velvet

16. Djur: Vildvittra (ingen sa att jag inte fick välja ett sagodjur)


17. Gatunamn: Vintergatan (ha ha)

18. Bil: Viper


19. Sång: Vindarna viskar (Roger Pontare va? ) 

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Vattenkrig


Oki....utmanar ... ALLA som känner sig utmanade ;)

Av Vivi - 10 mars 2009 08:09

Japp veckan börjar bra, en helt ny fin Samsung U700 i min ägon , med laddare och allt... ha ha personalen på Telenor bara skakade på huvudet när de fick veta att jag fått en använd telefon utan laddare!

Solket i bägaren är väl dumma Tele2 !!! Mitt abonnemang går ut i April, alltså kan jag tycka att om jag itne väljer att förlänga det så upphör abonnemanget!! Eller hur??!!

Noup....igår efter 20-25 min väntetid fick jag veta att jag har en uppsägningtid på 3 mån. DET ÄR INTE LOGISKT!!! Inte när abonnemanget går ut om en månad ....skitungar! Jag orkar som vanligt inte riktigt bråka med dem om detta för det står säkert skrivet ngn stanns i avtalet. 

Det var bara lite typiskt för nu får jag betala 3 mån. exra istället för 1 mån.

Det är en jäkla tur att jag gillar min nya telefon ....

Av Vivi - 9 mars 2009 15:52

...det har varit en hel vanlig dag idag ...så skönt!

Jag ska träffa fina Nina efter jobbet idag, hoppas bara att hon ringer för jag saknar ju en hel del nummer nu när telefonen är kaputt.

Ska ju hinna in till Telenor efter jobbet och diskutera min "nya" mobil med dem! Hmmm säljaren på Väla sa at hon skulle ha semester denna veckan så jag hoppas verkligen det går att lösai Halmstad utan att de ska tvinga mig att åka till dit igen ....*suck*  Lite krångligt men jag känner mig ganska laddad....om de jäklas med mig så hotar jag med PLUS ha ha ha....

Neee Telenor brukar ha jättebra service så jag är säkert på att det går finemang... men jag vet hur de kommer reagera (för jag gjorde lika dant när jag jobbade i butik). Som butikssäljare blir man alltid lite orolig när en kund i butiken har ett bestämt uttryck i ansiktet och en butikspåse med ens logga på i ena handen ....då vet man ...trubbel på G ;)

Av Vivi - 9 mars 2009 12:50

DAGEN SANNING:

Att katter i bland gör det praktiska mycket svårare men livet mycket roligare !!!

Av Vivi - 9 mars 2009 11:44

Igår bytte vi lakan i sängen, detta är något som inte bara uppskattas av oss utan framför allt av våra katter...igår blev det dubbelglädje eftersom vi tvättade lakan också ... OCH hade äntligen fått tag på en sängkappa till vår klösbräda...jag menar säng! :D


1) Sängkappan skulle på ....detta var inte det lättaste då vi först skulle vända och vrida för att ta reda på vad som var fram & bak, samt hur det skulle sitta på madrassen. Dels för att för varje vridning fick vi lyfta ned en Angelique och när hon var nedlyft fick vi lyfte ned en Athena och så höll det på... Matte såg ju att Husse höll på att bli tossig så det var bara att lyfta ut de små livet och stänga dörren till sovrummet vilket INTE var populärt....det kom avgrundsvrål från andra sidan dörren och Angelique jobbade verkligen på att ge oss maximalt dåligt samvete.


2) På med lakan ... Angelique ÄÄÄÄLSKAR att krypa under underlakanet...det är ju bland det roligaste som finns så det blir oftast ett lakan som är fint sträckt men med en bula i mitten som rör sig..ut med katt och gör om!


3) lakan...detta är ju det sötaste..Angelique brukar nu varje gång vi viker lakan, sträcker lakan, gör vad som helst som innebär att det finns en bit tyg som hålls mellan mig & husse, kasta sig huvudstupa och utan tanke på risker ned i havet av tyg! Igår så hon så otroligt lustig ut när vi skakade vår dubbeltäcke och helt från ingenstanns ( läs sängen) kom ett styck katt flygandes, hon likande mer en sådan där flygande ekorre än en katt!


De är för lustiga de små liven !!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards