MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Olika sorters jobb, vilket är ditt favoritjobb?

Av Vivi - 19 mars 2009 12:36

Jag satt härom dagen och läste min tidning .... så börjar en uuunderbar låt som heter flickan och kråkan men det var inte det jag skulle blogga om! :)

... Men kolla upp den ...Mikael Wihe ....jättebra låt ...  


Jo... det där med jobb ...jag ahr ju faktiskt haft en del, jag vet att en arbetsgivare kolla på min CV och så .."du ser inte ut som 40 " ...hon tyckte den var ganska full....

Nu vill jag helst bara ha ETT till ....ett bra jobb jag trivs på och som jag får stanna på , det hade varit bra! Trivs här iof, men vill inte forts. för manpower och vill helst ha lite mer att göra ...

Vet inte vad jag eg. har haft för favoritjobb egentligen, jag tror det ligger mellan Butikssäljare på Klockmaster och Recetionist på Krönleins... andra saker jag jobbad med/som är :


Blackjack dealer (ca 8 år ,3 olika bolag)

Barnflicka

Samtalsledare (volontär)

Bartender i studentpub och festfixar i samma ("volontär"=betalt i öl)

På båt & bilmässan som kökbiträde (typ)

Kassa & Kök på BK

Jordgubbsplockare (då var jag inte gammal)

Butikssäljare

Receptionist

Kundtjänstmedarbetare på bank

Cafebiträde

Växelreceptionist/ordermottagare

Telefonförsäljare (japp en desperat tid så var jag en sådan alla hatar 

"Hej jag ringer från .... och vill erbjuda dig trosor KOSTNADSFRITT ;p )

Sommarjobbat på ett älderboende

Labratorieassistent (det var på ett bananskal det, det svåraste jag gjort)

2 Veckor på fakturering


Jag har också gjort saker som :

Utbildat mig till Stewardess (hyttvärdinna/städerska)

Jobbat i.. hmmm... 4 dagar SOM stewardess

Fixat både stora och små fester som student eller privatperson

Pluggat (har 20 p. sociologi och en halv lärarutbildning)

Lärt mig hur man gör en riktigt god Latte ;)


Det är en ganska lång lista.... jag har väl helt enkelt hoppat på möjligheter när jag fått dem och hoppat av dem när de inte lett ngn stanns, många gånger har jag hoppat på kortare uppdrag .. tyvärr verkar de flesta arbetsgivare inte se detta som en fördel utan en nackdel. Tydligen ska man istället vara arbetslös och vänta på RÄTT jobb att trilla end i famnen på en ... Ja ja ...jag är glad för den erfarenheten jag fått iaf.


Vilket jobb är erat favoritjobb? Vad skulle ni vilja jobba med??
 
ANNONS
 
RJ

RJ

19 mars 2009 13:14

Skulle vilja jobba som antingen behandlingsassistent (har själv varit i missbruk) eller som psykolog (jag har en hel del människokänndedom och insikter i vaför folk beter sig som de gör).

Ingen dålig meritlista du hade :-)

http://blogg.passagen.se/entangler

 
Ingen bild

Karin

19 mars 2009 13:42

flickan och kråkan är ännu bättre när Sofia Karlsson sjunger.. kolla upp det ;). Jag kan knappt lyssna på den för den är så vacker så det gör ont.

 
Margita

Margita

21 mars 2009 20:19

JAg skulle definitivt vilja jobba med katter, tex kattuppfödning (men det kan man inte leva på) eller ha kattpensionat (men då måste ha en lokal nånstans)eller så skulle jag vilja vara trädgårdsmästare!

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se