MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Det krävs en rolig historia idag!

Av Vivi - 13 mars 2009 10:33

En man sitter  hemma och kollar sport på tv när hans fru frågar:
Kan du fixa lampan i  hallen??
Han tittar snett på henne och säger:
-Ser jag ut som en  elektriker?

Men kan du fixa kylskåpsdörren då??
-Laga kylen ?? Ser jag  ut som en kylmontör??

Jaha, men du kan väl åtminstone fixa trappsteget  vid
ytterdörren.
Han säger:
- Jag är f-n ingen snickare och fixar inga  trappsteg!! Ser det
ut som det står Järnia i pannan på mig? Jag har fått nog.  Jag
går till puben... Han går till puben och dricker några timmar  och
börjar få skuldkänslor och bestämmer sig för att gå hem och laga  de
trasiga sakerna.

När han
kommer hem märker han att trappsteget  är lagat, lampan
i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.
-  Älskling, hur har det här gått till??Tja, efter du hade gått  satte jag mig på trappan och grät
lite. Just då passerade en ung man och  frågade vad som var fel. Och jag sa som det var.

Han  erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex
med honom eller  bakade en kaka.
-Jaha sa mannen: Vad blev det för sorts kaka då ??

Men  Hallååååå... Ser jag ut som en jävla konditor  eller? 

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

13 mars 2009 11:09

Hahahaaaaa!
Den där gjorde min dag! Tack!

Om katter: De är experter på att läsa kroppsspråk och ser på dig att du är på väg att flytta dig. Därför lägger de sig på dig. För då vet de att de inte behöver ligga så lång stund, och kan samtidigt ge dig skuldkänslor så du kanske bjuder på något gott sen för att blidka dem.
Katter är listiga rackare!

http://drak.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

13 mars 2009 15:38

Hahahahah! Det kunde han gott ha!!;-)

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se