MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

2 lyckatill och lite till :)

Av Vivi - 13 mars 2009 08:23

Först vill jag önska Linnea lycka till nu när hon ska till barcelona... jag är grymt avundsjuk men ha det underbart där! Du har verkligen gjort till förtjänt av en liten semester!!


Sedan vill jag önska Margita lycka till när hon förhoppningsvis får vara "assistent" vid en kattfödsel! Jag hoppas allt går bra!!


Idag känns det lite som om jag vaknat på fel sida sängen ...

Jag är som vanligt trött men känner mig lite rastlös i kroppen ...som om det är något jag har glömt eller något som är fel och jag kan inte komma på vad.

Ja ja ...det löser sig ... de där små rastlösa känslorna får väl springa sig trötta där inne då ;)

Hmmm kanske har att göra med att jag faktiskt inte känner mig så jätte hemma på jobbet. Jag trivs nog med det gör jag men det är ju inte så mycket som händer och jag känner ju att jag har så mycket mer kapacitet! Jag skulle så gärna få utnyttja mer än bara min servicekänsla...

Jag har ganska kass självkänsla men inte när det handlar om mig som arbetare...jag VET att jag är duktig, jag vet att jag gör vad jag ska och lite till, men senaste tiden har jag börjat tvivla på det också eftersom jag inte hittar något ställe där jag får visa vad jag kan!

Sedan är det lite frustrerande att vara anställd av Manpower, de är bra att ha och göra med men det kännsinte så tryggt och dessutom (återigen) deras lönesystem suger!!!


Däremot är jag väldigt tacksam att jag har ett jobb, det finns många därute som skulle ge sin högra hand för ett jobb som mitt ...mja kanske inte handen men kanske en nagel ??!! :)

Snart får jag väl strunta i dåliga tider osv och helt enkelt ta tjuren vid hornen och öppna ngt eget!
 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 mars 2009 15:41

Tack snälla du! Hoppas Evora föder på en snäll tidpunkt!:-)
Det där med jobb är inte lätt. Själv ska jag ut igen snart på halvtid efter en längre sjukskrivning. Finns det ngt för en äldre medelålders, lite trött, gammal tjej?? Starta eget vill jag också göra......

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se