MissVivis synvinklar

Alla inlägg under februari 2009

Av Vivi - 12 februari 2009 15:48

Gillar ni och baka ... gå in på mina länkar och in på Linneas skafferi!

Hon har hur mycket som helst man blir sugen på , ett måste för kak- &matintersserade bloggare !!!


Förresten....ni måste ju in på min omröstning ...vill ju veta vilka som kollar min blogg ;)

Av Vivi - 12 februari 2009 10:26

Pratade med min syster igår och fick reda på att de varit uppe med den yngste på akuten igår.

Tydligen hade lillkillen stått med dörren öppen och ropat efter pappa som hade varit hemma en snabbis på lunchen, då det blåste ganska mycket ropade syster till dem att stänga dörren.

Nu är det så att den stora killen (snart åtta år ...guuud vad tiden går fort) alltid är hjälpsam och ordentlig, så han ville hjälpa, springer fram för att dra igen dörren och ..... klämmer lillebrors finger! Det var ju inte alls meningen, Stora killen blev helt förtvivlad (och säkert chockad), lillkillen blödde jätte mycket och det visade sig på akuten att han fått en spricka i fingret. Mina stackars små änglar !!!!! Tror nästan att det är värst för Storebror , han har sin lillebror ovanligt kär och tycker det är jätte jobbigt att misslyckas med saker, kombinationen av detta gör nog att detta blev väääldigt jobbigt för dem. Längtar tills på Söndag då jag har födelsedagsfika med familjen så jag får krama om dem ordentligt!


Får ju ta upp ngt roligt också så det inte bara blir tråkigheter....

Jag är så himla sugen på att baka , har hittat ett recept på minisemlor på Linneas skafferi (se mina länkar - bra mat&bakblogg) och på cupcakes....mums ...sedan måste jag ju göra en tårta...blir nog dajmtårtan för den var omåttligt populär sist! 


Fikade med Cissi igår och det var jätte mysigt, hade kunnat sitta hela kvällen och bara pratat! Det jag blev gladast av var att vi planerat att gå ut nästa fredag! Känner att vi behöver en riktigt härlig helkväll tillsammans så vi kan "catchup" ordentligt :)



Av Vivi - 12 februari 2009 09:01

Nu är jag busig och skriver på jobbet igen *tihi'


Jösses vad dåligt jag sover nu för tiden, katterna flänger och far på nätterna, det är ju inte alltid jag hinner trötta ut dem innan läggdags!

Det är nog som pojken säger inte så nyttigt med denna ändå långvariga sömnbrist, det är sällan vi sover en hel natt igenom utan att vakna minst en eller tre gånger :)

Ändå älskar man ju de små liven!!

De hade nog gillar ett hus, lite tystare och lugnare, inga konstiga ljud i trapphuset som de inte kan kontrollera.

Nu ska iaf lillfisen kastreras, det blir den 23:e .... om jag bestämmer mig för att ge mig in i kattuppfödningen värld igen så blir det nog att vi köper en liten hane, en silver smoke eller kanske nevadamaskerad/färgad (tror det är helt upp åt väggarna felstavat men iaf) 

Får väl se om lillfisen blir lugnare efter kasteringen...sötnosen!!

Hon hade iaf också kul på vår födelsedagsfest ...gillar rosa som matte!!!

Av Vivi - 12 februari 2009 08:43

Jo..det finns ju vissa liknelser med att leta efter sitt första hus/skaffa hus och sökandet efter en partner.  ;) 


Oftast letar vi efter ngt långvarigt, vi vill ha ngt stabilt och tryggt. Det krävs nästan att känslor uppstår redan vid första träffen, det behöver inte vara passion direkt men vi vill känna att det kan finnas ngt att bygga på.

Samtidigt är det orligt skrämmande, att binda upp sig, kanske för hela livet... tänk om jag väljer fel! Tänk om det döljer sig något under den fina fasaden, tänk om vi elt enkelt tröttnar på varandra???

Sedan kan ju jag inte hjälpa att utseendet spelar roll, det är det första jag faller för och ett fräsch utseende men snygga detaljer lockar ;)

Det är samma sak med attributen, om det ligger lite pengar i det hela, det finsn ju visa detaljer som jag vet inte är nödvändiga men som för mig höjer värdet på den/det tilltänkte/a , i den kategorin kan man ju säga att läget eller placeringen är av betydelse.


I slutändan handlar det ju dock om att hitta ngn/ngt som man vill komma

hem till i slutet av dagen, ngn man känner sig avslappnad och trygg med.

En plats i livet man trivs på !! ;) 


Av Vivi - 11 februari 2009 17:03

Idag har det varit en lååång dag på jobbet!

I morgon är jag ju molallena också ...nästan, min "mentor" är ledig i morgon så jag får reda ut saker själv om det uppstår ngt, men så lär man sig också bäst!


Ikväll ska jag nog iväg till min kompis Cissi på en fika, det ska bli himla nice, så snart är det lite matlagning som gäller, lax, pasta ...mmmmm låter som ngt jag är riktigt sugen på.


Ush vet itne vad jag ska skriva idag ...varit en tråkig dag idag, känns lite tomt utan Ellen nu på torsdag... är så sugen på att ha en heldag själv med en hög godis och en hög tecknade filmer....men det blir svårt att fixa när man jobbar ... attans!

Av Vivi - 10 februari 2009 21:12

Det har allt som allt varit en härlig födelsedag!!

Jobbat, snabbis hos veterinären, kollat hus och ätit en jätte jätte god middag!

Huset var väldigt fint men också väldigt litet.... hmmm mycket fina dörrar rill veranda och så ....lite opraktiska bara om man har katterna som itne för smita ut -.. men man kan alltis bygga så verandan blir en inglasad veranda *me like* i slutändan handlar det som vanligt ompris vs läge, yta och skick!

Vi får väl se :)

Har ju en intervju på fredag också ...hade ju varit skönt med ett bra betalt heltidsjobb!


Middagen var jätte god, det blidde inte lika lyxigt som vi hade tänkt eftersom alla "finare" restuaranger av någon anledning är fulla en tisdag i mitten av februari  I LÅGSÄSONG!!!!!! Konstigt .....

Är iaf nöjd med min födelsedag, middagen var kalasgod på Gastons!!! Åt deras Aragosta----lite tråkig är jag för jag tar nästan alltid den där en det 'r sååå god och prisvärd .

Nu när jag ändå gör lite gratisreklam *skrattar* vet ni vilka som skickade ett grattis SMS ???? VILAbutiken i stan, snacka om att serva sina kunder. Tyckte faktiskt det var en jätte trevlig gest, blir ett plagg där nästa gång ett plagg ska inköpas!!!!! Jag värdesätter service!


Mysmysdag, grattis till mig :)

Av Vivi - 10 februari 2009 11:48

Oj vad busigt ...sitter på jobbet och skriver... får bli en kortis!


Ska hämta p-piller hos veterinären efter jobbet idag, lillfisen har vi nu beslutat för att kastrera pga att det inte kommer gå att ta en kull på henne! För mycket HCM på alla håll och kanter tycker vi ! Förhoppningsvis blir hon lite lugnare också ... inte hålla matte vaken så mycket på nätterna :)

Efter detta ska jag faktiskt hämta upp pojken och åka till Veinge för att kolla ett hus, tänk om det blir ett hus i födelsedagspresent, det ni!

Det hade varit ngt *fniss*

Huset är inte stort men jättefräscht, hittar inte ngt så fräsch för de pengarna närmare stan och Veinge är ju bara 15 min. bort !

 Mamma kanske möter upp oss på husvisningen, hon ville ge mig en grattiskram, det var ju ändå 28 års sedan idag som hon kämpade med att få ut mig ;)


Sedan blir det nog middag som sagt, vi vet bara inte vart .... ngn stanns med god mat iaf ;)

Tänk nu är man ganska nära 30 ändå .....



Av Vivi - 9 februari 2009 20:09

Idag har jag haft lite mer att göra på jobbet för hon som satt i växeln innan har letat upp ltie arbetsuppgifter åt mig, mycket snällt, då går dagen inte lika långsamt :)

Efter jobbet åkte jag och tränade, var sååå skönt!

Det var ju över en vecka sedan eftersom jag hade så mycket att göra förra veckan och var så trött. Det blidde 20 min på trampmaskinen och sedan lite styrka på det, skönt skönt!

Hade tänk och ta med mig lite små minisemlor (se recept på bra mat& bakblogg under mina länkar) till jobbet i morgon men jag har precis tränat, lagat mat, ätit mat...är alldeles för trött för det *zzzzzz*

I morgon ska nog jag och pojken äta middag ute, har sagt att jag inte tänker laga mat på min födelsedag och jag vill äta ngt liiite roligare. Vi tar och äter födelsedagsmiddag och allahjärtansdagmiddag på en och samma gång :) så blir det när man fyller år nära alla hjärtans dag! :) 


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards