MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Seeeg

Av Vivi - 18 februari 2009 13:32

Idag är jag riktigt seg, min kropp är trött och jag har fortfarande lite ont efter "Yoga-sträckningen" igår.

Hade gärna stannat hema med min underbara pojke idag och spelat supernintendo och kelat!

Han var så söt häromkvällen, har låg och kliade mig på ryggen och masserade mig lite grann... det är sådana spontana saker han gör som gör mig så lycklig. Jag känner sig ompysslad då :)

Eftersom han är lite krasslig idag så får jag försöka pyssla om honom lite grann....tyvärr är jag som sagt jätte seg idag och har fullt upp att hålla mig själv arbetsbar :(


Igår när jag kom hem var jag lagom irriterad för katten hade vält ned min nya fina blomma jag fått av mamma & pappa... fattar inte varför hon ska vara överallt där hon inte får vara....hennes mamma har vi ju inga problem med. *suck*  Det är tur man älskar dem så mycket .....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se