Direktlänk till inlägg 15 februari 2009
En väldigt populär tårta som både är enkel att göra och dessutom kan göras dagen innan servering då den ska vara i frysen.... Bara fördelar med andra ord ;)
DAIMTÅRTA
Botten
200g malda nötter (jag tar och blandar mandel med hasseln.)
4 Hårt vispade äggvitor
2,5 dl Socker
Vispa äggvitor hårt, häll i socker och sedan nötter
Grädde i 175 grader i ca. 20-25 min.
Fyllning/Topping
1Dl Socker
4 äggulor
3dl grädde
3 st dubbeldaim
Vispa socker + ägg , vispa grädden, blanda den vispade grädden med äggen och sockret. Häll sist i daimen som ska vara krossad!
Låt stå i frys minst 3 timmar, tas fram ca 20 min. innan servering, den ska serveras kall men inte genomfryst!
Enjoy!!!
Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.