MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Är det värt ett bud till???

Av Vivi - 15 februari 2009 12:31

Idag firar jag födelsedagen i efterskott med familjen , mer paket tjoho!!

Hi hi ...även om födelsedagarna aldrig blir som när man var liten igen så är det fortfarande lite roligt med paket och födelsedagsfika !

Gjorde dajmtårtan redan igår (recept & bild kommer under dagen) nu ska jag snart gå ut och baka cupcakes (snott receptet från Linneas skafferi) ska bli intressant och se hur de blir ..hade velat baka ngt på gluten mjöl också ...till min systerson, får se hur mycket mjöl jag har hemma...


Har städat en massa här hemma nu också, tom torkat golven och det händer inte så ofta som det borde... blir ju massa små kattassmärken på golven när katterna tex lekt med vatten skålen och sedan trippar runt med blöta tassar över hela lägenheten :) Sötnosar!


Vi ska också kolla vad familjen tycker om huset...hmmm lite funderar vi ... är det värt ett bud till????

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se