MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Till alla mina vänner idag !!!

Av Vivi - 14 februari 2009 18:56

Till alla mina vänner på denna dag då man ska tänka lite extra på de man tycker om....

De finns så många jag tycker om därute och jag kan inte näma er alla men....

Tycker om dig för att:


Linnéa: För att du är så speciell, det finns bara en som du, en som är så otroligt rolig och snäll!!! Bästa Kombon i världen :)


Maria: För att du är en av de få jag litar på till 100%  och för ditt stora hjärta


Karin: För att du engagerar dig och är smart, alltid har ett gott råd till hands och är en av de vänner jag hoppas bli gammal med.


Min familj: För att de alltid ställer upp, älskar mig så mycket och för att jag ser er som mer än familj, mina bästa vänner!


Min pojke: Du gör mig lycklig och du pusslade ihop de bitar av mitt hjärta som var trasiga och du öppnade de dörrar jag inte ens själv visste var stängda! Älskar dig mer än vad du kan förstå!


Till alla andra därute, de finns så många av er som betyder så mycket för mig, Nina som är så rolig att umgås med, Cissi som är en av de vackraste och intelligentaste jag vet, Malin-Helena & Margita som ger mig så mycket nöje av att läsa deras bloggar och som båda verkar vara varma härliga människor!!


PUSS PÅ ER!!!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

14 februari 2009 19:38

åå vad fint du skriver.. massa kram :). DU är speciell för att DU har ett stort hjärta! Klart vi ska bli gamla vänner ihop :)

vi skulle gått på bio ikväll.. men Oscar fick migrän :(. Får bli lite mys framför melodifestivalen istället. Synd med huset, men det ska ju inte bli nåt överpris heller. Jag har också shoppat lite kläder.. och ser fina kläder att köpa överallt.. blir tokig!

 
Linnéa

Linnéa

15 februari 2009 11:25

Kära kombo :) Var rörd jag blir när jag läser detta inlägg. Du betyder väldigt väldigt mkt för mig också, det hoppas jag du vet! ...och jag kommer aldrig glömma vårt underbara samboliv som innebar många knasiga upptåg vid köksbordet :) Puss på dig hjärtat!

http://linneagunnarsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se