MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Blidde inget hus denna gången heller

Av Vivi - 14 februari 2009 18:34

Det är väl så att vi fegar ut lite grand.... men vi var med och budade upp till utgångspris, sedan tyckte vi själva att huset var lite för litet och för långt från stan för att buda högre än så ...men visst var det fräscht!!


Idag skippade jag och pojken gymmet, det var så himla fint väder att vi tog och gick en långpromenad, var ute i 1½ timma, hur skönt som helst när solen strålade från en klarblå himmel!

Sedan har jag varit och fikat med Maria, alltid lika trevligt!!! Hon är så go, det är en av de personer jag känner att jag verkligen kan lita på!!

Vi var och shoppade lite också, Maria hittade en otroligt snygg trenchcoat på HM och jag har spanat in en kofta på KappAhl. Jag har verkligen verkligen inte råd men jag har inget snyggt/elegant att ha på mig på jobbet som är VARMT! Det är riktigt kallt i receptionen och oftast har jag en tröja och en tunn kofta (har inga tjocka) och det räcker inte. Nu funderar jag på att sno lite från sparkontot... *bus*


Idag har jag även bakat tårta, den mumsiga Dajmtårtan, lovar skriva ut receptet för den är kalasgod! Enkel att göra och kan även göras dagen innan, perfekt till barnkalas. Mina syskonsöner älskar den!!!

Nu ska jag laga lite middag, har köpt färdigmarinerad tonfisk i frysdisken, mumma! Blir bra med en god sås, lite grönsaker och färskpasta !!! Sedan blir det onyttigheter, melodifestival, Filmen Stardust och MYS hela kvällen!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se