MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Ruckat på principerna....

Av Vivi - 13 februari 2009 09:51

Nu sitter jag på jobbet och bloggar igen, men jag har gjort allt jag kan göra ...nu väntar jag bara ivrigt på samtal att svara på :)


Var ju på intervju idag ....känner att jag gjorde mitt bästa, låter som ett fruktansvärt roligt jobb, samtidigt är det det där med lojalitet...har jobbat två veckor här och känner att jag inte vill sätta dem i en dålig situation. Det är klart att det är ett relativt lätt jobb så att få in en ny som kan "läras" upp blir ganska lätt! Det är eg. mer Ms. problem än mitt... denna gång känner jag abra att jag måste vara självisk. Jag kommer aldrig få en fast arbetsplats om jag inte börjar ta för mig lite!


Semlorna igår blidde inte alls bra ..attans jag som hade tänkt ta med mig till jobbet och bjuda på minisemlor!! Har itne provsmakat dem eftersom det blev så sent igår men jag ska testa ikväll. Se vad pojken gör för bedömning :P i så fall blir det till födelsedagsfikan på söndag!!


Sötnosar... jag har en kilel på mitt jobb som alltid är väldigt snäll mot mig och nu kom han upp med lite godis till mig!! Snäll!!!



 
 
malin-helena

malin-helena

13 februari 2009 12:58

Han hade en super dag igår, det syntes att han tyckte det var roligt. =)
Jag höll ett litet öga på honom hela tiden när han var ute. Mest för att vi itne skulle vara där så länge så an fick inte springa för långt liksom. Men jag tror inte att katter vill sprina så långt från huset faktiskt. Inte Pesch i alla fall, han är lite försiktig av sig. =)

Pysslandet går super bra. ^^ Jag ska ta lite bilder i eftermiddag och lägga upp.
Jag ska ringa gatuköket på måndag och prata med honom lite igen, se om jag kan komma förbi någon dag och träffa honom och så. =)

Jag vet inte riktigt vad som hände ri hekgen, Idag /kväll blir det nog inte mycket som händer. Men i morgon ska jag överraska Johan lite med mys frukost och sånt. Sedan vet jag inte om Johan har planerat något till eftermiddagen. *hoppas* (A)
Och på kvällen är vi special inbjudna till en förfest på den lokala krogen här i vara. =) Så det blir nog en trevlig helg igen.

Vad ska ni göra på alla hjärtansdag då?
Kul att träffa familjen med. =)
kram

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards