MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2009

Av Vivi - 17 januari 2009 17:55

Helt plötsligt har en 42 tums panasonic bestämt sig för att flytta in i vårt vardagsrum ...konstigt ....Oups,,, ?!?

I någon slags huvudsvärksdimma efter gårdagens fantastiska bravader med Maria råkade jag rabbla ur mig att lite sugen var man ju ... *POFF*

Helt plötsligt var vi på Expert och tittade på en plasmaTV vi sett i reklambladet för 5999:- ....sedan fick ju en försäljare tag i oss.... Jag är ju lite svag för säljarsnack, vet inte varför ..jag går defenitivt inte på vad som helst och när den söta lilla flickan pekade på en 11 000-kronorns TV sa jag bestämt nej. Vi ringde och rådfrågade våra kontakter och tillslut blidde det en liiite dyrare TV iaf.  Det blidde iaf en som var på REA (mycket viktigt!! :)  ) Nu håller vi på att installera vår nya digitalbox från Bredbandbolaget, vi har alltid fått bra service av dem så nu har vi valt att alla mediasändningar från dem (telefon, internet & TV) smidigt!

Ikväll ska vi alltså inviga vår nya TV med lite nya kanaler och kanske en bredbands film *spännande*

Lite galet att köpa TV nu när jag är arbetslös och allt, men vi hade spar pengar, pojken har fått höjd lön och fick retroaktivt från okt denna månaden så vi tycker vi får vara lite galna! ;P

Just nu njuter pojken av att spela guitarhero på nya TV ....hihi blir ju jätte bild nu ju :D

ANNONS
Av Vivi - 16 januari 2009 17:24

Trillade in på en blogg och började filosofera som jag gör ibland.

Jag är själv uppväxt med behandlinghem i bakgrunden ...eller kanske förgrunden...eller ja ... nått ...

Min mor drev ett mellan jag var 7 år till 15år ungerfär.

De har format mig på flera sätt, sätt jag vetat om, sätt jag varit tvungen att med hjälp ta reda på och sätt jag säkert inte ens anar...


För mig är droger djävulen själv i gestalt av små små piller eller pulver. Jag har aldrig valt att lösa min ångest, mina problem på det sättet, sedan har jag inte haft så stora problem beroende på hur man ser det. Mer än andra mindre än många, men det var mina problem och jag valde inte den "lösningen".

Det som är det hemska med droger är att hur mycket vi än försöker skrika till världens hur fel det är smyger de sig in... De smygs ned i drinkar och förstör liv, de finns öppet på vissa fester och hel plötsligt blir DE normen istället för den normen hela världen försöker skrika ut.

De är något förbjudet och bara på grund av det lockar de tills sig vissa nyfikna.

Även om jag inte har några vänner som tar droger är jag nog ändå en av de som avskyr dem mest för att jag har sett vad de kan göra, hur förledande de är

- hur kan en så litet piller vara farligt ?

Trots detta hade jag en period i mitt liv då jag "va tillsammans" med en kille som rökte marijuana / Hasch va var tom i samma rum som han och hans kompis när de rökte på, även om jag inte prövade själv så påverkar röken.

Det är så lätt att ursäkta ett beteende...

- Bara denna gången

- Vem är jag att dömma

- Jag gör ju inget!

Jag önskar idag inget mer än att jag skulle ställt mig upp och gått därifrån, denna kille gjorde mig illa på så många vis, saker jag först kunnat berätta för vänner långt senare. Han var inte den som gjort mig mest illa men framförallt gjorde jag mig själv illa genom att vara tillsammans med honom och svika så många av mina ideal. Jag stod aldrig upp för mig själv och det jag trodde på inför honom, på så sätt blev det fruktansvärt självdestruktivt att umgås med denna killen. Jag vet att det finns så många därute som har varit eller är i denna situation. Jag önskar att ni alla står på er, står för det ni tror på, inte för sakens skull utan för er själva!


ANNONS
Av Vivi - 16 januari 2009 16:04

Nu är jag igång! Komemr ju bara på fler och fler bra låtar på filmtemat...dvs det tecknade filmtemat! Jag tror man ibland förkastar desa låtar och glömmer bort dem eftersom de är med i just barnfilmer men ofta är det ett par av världens bästa regissörer som skapat dem!

Av Vivi - 16 januari 2009 15:49

Denna låt av Richard Marx och Donna Lewis är en av de vackraste kärlekslåtar som jag hört, jag tänker alltid på min pojke när jag hör denna texten för det är precis så det känns när man inser att man älskar någon, det är början på en resa tillsammans!

Den kommer ifrån en av mina favorit filmer, Anastasia!

Jag älskar teckant och ahr alltid gjort (har väl aldrig riktigt växt upp *fniss*) men denna filmen kan jag rekommendera varmt till er, se den, klart en av de underbaraste filmerna jag sett men den absolut bästa filmmusiken!

Av Vivi - 16 januari 2009 11:14

Kan inte sluta ...här kommer ännu en bra video ...lite svår att hänga med i först kanske ... LP är en av min afavorit grupper, har nästan alla deras skivor och det är framför allt texterna jag fastnat för! Denna texten är grymt bra!

Av Vivi - 16 januari 2009 10:53

Here with me som egentligen är Didos låt men  jag hörde den med Sahra först.

Hittade den här videon till och de flesta vet säkert inte det men jag är barnsligt förtjust i Manga, förmodligen pga av alla Sandybell och Candy Candy jag såg som barn! :) Lyssna och njut

Av Vivi - 16 januari 2009 10:36

Okej, ska jag vara rälig tittade den fram redan igår en sväng :)

Dimman har lämnat västkusten , men jag är säker på att den kommer tillbaka. När det är dimmigt kan jag sakna de smålänska skogarna, det finns inget som är så vackert som att se en ensam liten sjö i ett hav av skog med ett böljade dimmtäcke ovanför sig. Jag tänker alltid på sagan om Tuvali när jag stirrar ned i det mörka vattnet, sagan om prinsessan som följde med sin vän älgen, vad hennes vän än sa så lyssnade hon inte och blev av med den ena ägodelen till den andra. Tillslut tappade hon siitt halsband i en djup sjö och var så ledsen att hon satt och stirrade ned i sjön så länge att hon förvandlades till en liten vacker vit blomma....


Idag ska jag iaf se till att röra på mig, har varit otroligt lat denna vecka. Det blir antingen en lång promenad eller en vända till gymmet. Gymmet hade ju varit bra då jag håller mitt nyåslöfte om jag lyckas träna fre. sön. denna vecka.

Ikväll ska Maria komma hit, tacos och drinkar och sedan utgång. Ska bli jätte kul!


Av Vivi - 15 januari 2009 23:11

Avslutar kvällen med att ge er en av mina favoritlåtar...

Eden med min favorit Sahra Brightman en liten vacker kvinna med stor röst!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se