MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2009

Av Vivi - 19 januari 2009 16:29

Det kändes som om det gick bra, jag var mig själv och sa inget jag direkt ångrar (dvs ngt dumt eller obetänksamt)

Det var en riktigt bra intervju, den var väldigt avslappnad inte ett ton emd frågor om mina bra och dåliga egenskaper osv.

Det hade nog lite att göra med att det var en första intervju, tycker de att jag platsar så kommer jag till en andra intervju.

Får bara hålla tummana för att jag inte snubblar på mållijen denna gången, det känns som ett tryggt och bra företag att jobba i så jag hoppas att jag lyckas denna gången.

Dessutom hade det varit så roligt att bli säljare för inredning eller badrum då jag får en utmaning i att lära mig ngt nytt.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ;)

ANNONS
Av Vivi - 19 januari 2009 12:56

När man är på en intervju får man nästan alltid samma frågor på ett ungefär...

- Vad är dina tre bästa/sämsta egenskaper?

- Varför sökte du just det här jobbet?

- Vad kan du tillför vårt företag?

- Vad har du för framtidsfrågor?

osv osv osv


Jag vill ha roligare frågor!!!!

Folk ger ju i stort sett samma svar på dessa frågorna oavsett om det stämmer eller inte.  Jag har alltid lärt mig att vara ärlig på en intervju och det har jag även fått beröm för (tillägg: jag fick dock inte jobbet den gången), man ska nog vara ärlig, men man kan alltid svara ärliogt på olika sätt!


 Hade det inte varit mer intressant med frågor som

- Om du var ett djur vilket djur skulle du vara och varför?
- Är du rädd för något?
- Vad är din favoritfilm?


Eller två-vals-alternativ som

- Kaffe eller Te?

- Böcker eller film?

- Solsemester eller snösemester?


Mer roliga och personliga frågor på arbetsintervjuer!

ANNONS
Av Vivi - 19 januari 2009 12:50

Här sitter man fortfarande invirad i min gigantiska morgonrock ,de n är visserligen otroligt skön men om en timma ska jag på intervju. Skulle gått upp och tränat i morse men det var ju så skönt att ligga och dra sig ..10 min. blev en timma och sedan slapp frukost framför nya TVn.

*suck* att det itne blir ngn ordning på mig!

Har iaf duschat så nu är det till att hitta lagon representabla kläder för intervjun, alltid lika svårt! Receptionsjobb är lätt och butiksjobb brukar också var alätt, men tror att man på K-rauta kommer vi ha arbetskläder och då spelar ju egentligen inte min egna stil ngn roll. Samtidigt är det alltid bra att ge en proffsigt och framförallt  rent och prydligt intryck!

Sedan har jag alltid funderingen kring mitt hår, tycker inte om att ha det utsläppt för det bara far omkring. Däremot är det ett jätte bra sätt att sticka ut ur mängden genom att ha ett svallande blont hår till rumpan, det brukar inte folk glömma

- ja just det, det var hon med håret!

et löser sig nog, den trevliga killen som ringde sa ju att det enda jag egentligen behövde ha med mig var ett glatt humör. Underbart med sådana människor!

Av Vivi - 18 januari 2009 20:37

Dagens musikvideo blir underbara Linkin Park - Crawling

Deras texter har alltid berört mig, de har även varit min tröst under jobbiga perioder. Älskar denna låt och video!

Av Vivi - 18 januari 2009 20:30

Just det ... Önska mig lycka till!

För det första ska jag kämpa med att försöka ta mig till gymmet nästa vecka och helst börja med det redan i morgon, MÅSTE!

Sedan har jag ju intervjun... whoho! Hade varit jätte roligt att få jobbet, man börjar förmodligen inte förrän början av april, tänka att om någon vecka få reda på att man har heltidsjobb i April *lycka*

Då hade nog jag och pojken försökt ta en billig solresa i slutet av mars, försökt spara pengar, köpa vår drömsoffa & fotölj på EM, kolla hus igen! ....Drömma får man ju ... Drömma bör man , mitt liv skulle vara oändligt mycket tråkigare utan mina drömmar, utan drömmar- inget hopp!   

Av Vivi - 18 januari 2009 20:15

Idag har det inte gått i många knop! Vi har tagit det ganska lugn, endel har vi fått gjort dock!

Jag har städat undan julen, bara de röda dukarna är kvar och de kan gott få vara kvar en stund då jag itne komemr på några dukar som passar bättre för tillfället. Grönt är för sommrigt och svart lite för tråkigt....

 Inga tomtar eller julstjärnor är kvar iaf, de bor i förrådet nu tills nästa jul. Sedan har min älskade pappa varit här idag, han är så otroligt snäll och kom för att hjälpa oss borra i väggarna och sätta upp vår nya fina TV på väggen.

Pappa är världens bästa och snällaste pappa, får se till att göra ngt riktigt snällt för honom snart.

Vi har redan fått vår gamla TV såld, vi hade väl ute annonsen i en timma när en kille ringde och 10 min. senare hämtade de TVn , snacka om att jobba snabbt, men gud vad skönt att slippa stuva undan den ngn stanns!


Mmmm tycka om ny TV jag! Jag hade lätt kunnat krypa ned i vår soffa och ligga och titta på filmer en hel dag, nu har vi ju en massa nya spännande kanaler också!! Weeee... :D

Pojken blir mycket mera rastlös än mig, han kan inte ligga i sängen eller soffan hela dagen, vilket egentligen är bra och hälsosamt, men ibland är det lite trist för jag kan inte slappna av och mysa i soffan en söndag utan att få dåligt samvete. Jag får ta någon dag när han inte är hemma och ligga och ha en mysdag med mig själv :) Kanske bjuda över ngn tjejkompis och käka godis och titta på härliga gamla 80tals rullar! Det får bli först i februari dock för inget godis får ätas i Jnauari, tänker inte sabba nyårslöftet helt ännu... :)Av Vivi - 17 januari 2009 18:17

Mina favvolåt på guitarhero just nu , bra låt, bra grupp, bra video ---

Ha lite tålamod bara för att det ca en halv minut/ en minut

innan låten kör i gång ordentligt!

Av Vivi - 17 januari 2009 18:05

Jag, Maria och pojken festade till det med Tacos igår ....(ni som känner oss väl vet att tacos är obligatoriskt på fredagar :)  )

Dricka drinkar/cider och spela guitarhero blidde det sedan, massa kul!

Jag och Maria tog en sväng ut sedan till Bond, favvostället istan ...delvis för att åldergränsen är 25 men mest för att vi jobbat där mycket båda två.

Det var 80tals tema för kvällen ngt vi hade glömt men det var härligt att få dans loss till Madonna och låtar som Lambada och Kama kamelia (vad den nu heter)

Jag hade verkligen  jätte roligt!!!!

Drack en mycket god Rasberry mojito, en drink jag verkligen kan tipsa er om! Ska pröva att göra den här hemma ngn gång också och då lägger jag naturligtvis ut receptet som vanligt. Har varit lite dåligt med mina drinkrecept, delvis för att vi just nu har dåligt med sprit hemma.

Ska ändå lägga ut några recept som jag faktiskt skapat själv!

Nepp...nu blir det middag, pitabröd och tacosrester ;) med aoli *mums*
Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se