MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2009

Av Vivi - 27 januari 2009 10:09

Jag är så stolt!! Idag gick jag upp tidigt och trotts att jag drog ut på det gick jag tillsut till gymmet där jag spenderade nästan 1½ timma, jag värmde upp , styrketränade och sedan simmade och bastade jag *duktig* det var hur skönt som helst.

Idag ska jag skicka några ansökningar och sedan kanske en liten vända på stan. Ska leta lite litteratur också!

Tänkte försöka få lite gjort idag, måste komma på ett sätt att få lillfisen att sluta dia också, vi har försökt trä en nylonstrumpa över spenen hon använder men den sitter på felställe så tyvärr fungerar inte det bra tipset jag fick (tusen tack Margita för hjälpen). Nu ska vi ju ge Athena antibiotika ett tag för att se om det är en infektion i knäna som gör att hon verkar ha svårare att röra sig, men då får lillan absolut inte dia...  humpidum...får se vad vi kan ordna för anordning på vår lillle kattmamma!

ANNONS
Av Vivi - 26 januari 2009 16:05

Dagen har gått fort idag, jag sov alldeles för länge ... låg och drog mig till kl. tio nästan ...bus!

Sedan pratade jag ovanligt länge i telefon med en av mina tjejkompisar men vi hade inte hörts på över en vecka och jag hade saknat henne, konstigt... så brukar jag aldrig bli med kompisar men henne har jag ett behov av att få prata med då och då. Jag har haft lite otur i kärlek (innan jag träffade han som var värd all otur :) ) och faktiskt även i vänskap. Har mina underbara 4 tjejer sedan högstadiet men så fort jag skaffat en "bästis" så har det oftast slutat med att jag blivit sårad så mycket att vänskapen inte har hållit... Hmmm vet inte varför egentligen, huvudsakligen tror jag jag har varit för snäll och låtit folk klampa rätt över mig men sån är jag inte längre :)

Hursom .. har varit på promenad med min syster idag, blev inte jätte lång promenix men några kilometer iaf, sedan en härlig kopp Te hemma hos henne! är så glad att jag och min syster har fått så bra kontakt, jag är verkligen välsignad just nu med kärlek runt omkring mig både i familj, pojkvän och vänner. De är få som har sådan tur som jag just nu , trots att jag är arbetslös ;)


ANNONS
Av Vivi - 25 januari 2009 20:46

Oki ..lite udde fråga för de som inte vet vad jag håller på med :) men nästa Ellenträff ska vi prata om sex och jag hade velat ha tips på en bra bok med bra anatomibilder, inte de typiska fittbilderna (har fortf. problem att vänja mig vid detta ord) som man ser i skolböckerna utan bra bilder så mina tjejer fattar hur en kvinna kan och SKA se ut! Det ska bli sååå kul att hålla i detta ämne, funderar seriöst på att kolla närmare på sexolog utbildningar då jag tycker att detta ämnet är så otroligt viktigt.

Sex ÄR viktigt men vi kvinnor lär oss att vår egen sexualitet nästan är något fult i sängkammaren men ett måste i vardagen... kanske låter konstigt..

Jag tror bra att många tjejer vet inte vad de vill i sängen, de blir osäkra på sitt utseende, sin sexualitet att vara för mycket eller för lite, i vår klädstil eller beteende på dansgolvet osv kan vi däremot utstråla sexualitet.

VIKTIGT: Alla är olika!!!! Gå inte efter vad dina vänner gör elelr hur de njuter, visst ta tips men alla är olika, olika i hur länge man vill hålla på, vilka sätt/ställningar och hur ofta!

Hoppas alla tjejer där ute kan tala om för sina kilalr vad som är skönt och vad de vill pröva för jag loooovar, normala killar gillar tjejer som har egna ideér och tar initiativ!!! 

Av Vivi - 25 januari 2009 20:29

Seriöst, dessa är så otroligt goda, OWLs Ostbollar ...mumma! Vi åt ju inte upp dem igår och egentligen skulle vi sparat snaxen till nästa helg, eller jag tyckte nog det egentligen men jag var löjligt lätt övertalad...

Konversation snax:


T: - Älskling jag är riktigt seg och ...

V:- Okej då ! :)


Jag har nog gått jämn ut denna veckan 4 semlor, 2 milkshakes och nu idag nästan en hel påse ostbollar *puff*, mätt mätt men ärligt talat *fniss* det var värt det.  Å andra sidan har jag ju tränat tis, tors, lör, och det blidde simmning idag med. Känner mig riktigt duktig, nu ska det bara hålla i sig :)

Det enda som är synd är att jag har riktigt ont i axlar och nacke , har ju delvis med att jag sover dåligt och ligger och spänner mig på nätterna, har ingen aning om varför. Ska nog utnyttja mitt sista presentkort och ta en massage, hade varit välbehövligt!Av Vivi - 25 januari 2009 10:45

Ha ha ...det här är ju en "klassiker" lätt att glömma bort men när man väl hör den minns man de "ljuva" tonårssommrarna ;)

Av Vivi - 25 januari 2009 10:23

Oj vad trött jag är ...jag blir alltid lite seg när jag har barn som övernattar eftersom jag vaknar vid minsta lilla, blir väl en riktig hönsmamma antar jag :)


Min systerson lekte med katterna en lång stund när han kom, han är verkligen jätte duktig med djur, tyvärr efter en stund började hans ögon att klia och han fick en halv clarityn....så tyvärr är nog min lille kattälskande systerson en liten kattallergiker :( inte ens sibirier tål han och de kan ju endel allergiker tåla.

För de som inte vet det saknar sibiriska katter ett enzym i salvien som andra katter har. Det är ju antingen saliven eller kvalstrerna man oftast är allergisk mot, i vår familjen verkar det vara kvalstrerna.


Idag vet jag inte vad vi ska hitta på , tänkte laga lite lunch till mina pojkar snart, blir nog pankisar. Förrutom katter tål min systerson inte gluten så det får bli lunch utan mjöl eller med hans specialmjöl :) och då passar ju pankisar utmärk.

Igår hade vi riktig fest, min älskling gjorde jätte god pizza till det drack vi cola, vi skulle ätit lite snax i form av chips och ostbollar men vi var ganska mätta efter det kalasgoda milkshake:en   

Vi får se hur det blir med träningen idag, syster har itne hört av sig ännu och gymmet har ju bara öppet mellan 12-16 ...mår inte så bra idag, jätte trött och lite lätt illamående faktiskt så jag hade itne blivit helt förtvivlad om det inte hade blivit ngt. Har lite träningsvärk igår trots att jag strechade ... :)  


Av Vivi - 24 januari 2009 12:48

Ikväl kommer min älskling hit, inte den där jag bor ihop med eller de små lurviga men min systerson! Han är världens bästa och sötaste systerson och det ska bli jätte kul att han får spendera en hel kväll tillsammans med oss.

Vi ska kolla på film och spela spel , en kväll helt i min smak.


Idag började vi dagen med att gymma (duktigt va), så jag är ganska precis hemkommen därifrån. Lite trött och hungrig, ska koka lite pasta till lunch även om jag itne är en stor lunch människa, men idag är jag riktigt hungrig.


Nepp...nu kokar pastan ... tjipp!


Av Vivi - 23 januari 2009 14:51

Det här är vad jag skulle vilja kalla en väldigt sexig låt :) och då syftar jag inte på bandet även om jag (när denna låten kom ut) var smått förälskad i sångaren.

Jag älskade killar med lite ruffig skate/surfstil. Idag skulle jag nog nobba en sådan kille om han kom fram till mig på krogen (inte för att en sådan kille skulle gå fram till mig men iaf) Lustigt hur smaken ändras med att man blir äldre.... sedan har det väl att göra med att 90% av alla killar jag träffat som varit surfare eller skate:are har varit korkade eller riktiga svin. Alla är naturligtis inte sådana men jag har inte träffat många vettiga tyvärr.

Här bjuder jag iaf på en riktigt skön låt!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se